8.500 RACIONS DEL GANXOTAPES DE TARDOR

8.500 RACIONS DEL GANXOTAPES DE TARDOR

 

600-GANXOTAPES

El  diumenge 22 de novembre va finalitzar la setena edició de la campanya Ganxotapes Tardor 2015, que es va iniciar un mes abans amb el patrocini de cesvesa Moritz.
Els establiments i els clients han expressat la satisfacció pel producte d’un certamen que es consolida en el calendari d’activitats a la comarca, en el qual hi ha participat 33 locals i s’han servit unes 8.500 tapes.
El Ganxotapes va més enllà d’una campanya gastronòmica i promou un concurs on els clients puntuen les millors tapes i un jurat especialitzat en l’àmbit gastronòmic decideix els premiats, que en aquesta ocasió ha escollit com a millor tapa la de La Taverna de ca l’Àngel (carrer Sant Joan) amb la seva creació: “Steak tartar amb figues, brots germinats d’espàrrecs i compota de mango”.
La tapa més popular (vot exercit mitjançant fotografies al Facebook de Ganxotapes) ha recaigut en el Butron Berria (Avda. Saragossa) amb el seu “Gelat de bacallà i bolets”. I en la categoria a la millor fotografia del certamen, es va escollir la presentada per Joana Valent Micó amb una fotografia de la ganxotapa d’El Ginjoler.
El regidor de Turisme i Promoció, Salvador Calabuig, considera que una campanya que ja porta set edicions esdevé “un referent i un reclam turístic que està aconseguint fer-se un lloc propi en les campanyes populars que es promouen fora d’estiu aportant producte propi, de qualitat i que estratègicament se situa en període desestacionalitzat, amb molt bona acceptació”. Calabuig indica que “ja s’estan començant a idear millores per a la vuitena edició de primavera” El regidor ha agraït l’esforç d’implicació del sector en una campanya que està cridada a esdevenir un referent clar en l’àmbit de la gastronomia popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.