L’Ajuntament obre una oficina a Vilartagues

L’Ajuntament obre una oficina a Vilartagues

 

oiac_vilartagues-325x183

L’Ajuntament obre aquest dilluns 30 de novembre l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana al Centre Cívic Vilartagues (plaça de Salvador Espriu), la qual serà operativa de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia.

A la pràctica això representa tenir una oficina a Vilartagues, que acosta al ciutadà bona part de les gestions que es poden fer a dia d’avui a l’edifici de l’Ajuntament. Els veïns del nucli s’estalviaran desplaçaments amb un servei de proximitat de l’administració local

Els tràmits més comuns que a dia d’avui es fan a l’edifici central de l’Ajuntament es podran fer al centre cívic, i són les gestions relacionades amb informació, registre i sol.licituds diverses.

Val a dir que la seu electrònica de l’Ajuntament permet encara més comoditat als usuaris, ja que es poden fer totes les operacions des de qualsevol ordinador connectat a internet.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Règim Intern, Josep Melcior Muñoz, indica que la voluntat del Govern és “apostar al màxim per la proximitat de l’administració vers els ciutadans”. És una de les primeres accions que tenia pensat realitzar el nou equip. Pel primer tinent d’alcalde era prioritari desdoblar l’Oficina d’Atenció Ciutadana i obrir el servei a Vilartagues. En aquesta línia, diu Muñoz, el govern busca la màxima proximitat amb la ciutadania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.