Encesa de Llums de Nadal · Dissabte 28 de novembre

Encesa de Llums de Nadal · Dissabte 28 de novembre

 

63198582d1c1e0def3af8815b5899e1f_L

Estrena de la nova il·luminació en un tram de 24.000 m2

Encesa de Llums de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, dissabte 28 de novembre (19 h) a la Plaça de l’Ajuntament. Des d’una hora abans triple batucada amb les formacions Soy La Fiesta, La Bandsambant i Katakitinga des de tres punts d’origen (Av. Castell d’Aro, Av. S’Agaró i Av. Cavall Bernat) per acabar convergint en un espectacle final abans de l’activació per part de les autoritats locals del mecanisme que activa una il·luminació de Nadal vigent 181 hores fins al 6 de gener.

L’engalanat, tot de baix consum, ha estat renovat enguany en una zona de 24.000m2 a l’eix central de Platja d’Aro, amb una inversió de 297.500 euros, en el tram comprès entre l’Av. Cavall Bernat (Ctra. de Circumval·lació) al nord, fins a l’Av. S’Agaró (Plaça Mercè Rodoreda) al sud (2’5 km); compartint model amb la combinació ja existent al c/ Juli Garreta i en una zona de l’Av. Castell d’Aro. Hi ha altres propostes de decoració en un segon tram d’aquesta avinguda, al Passeig Marítim i en diversos carrers que hi desemboquen, i a la zona comercial de La Bòvila. També hi ha llums de Nadal a les avingudes centrals de S’Agaró i de Castell d’Aro.

S’obre així el programa d’activitats de Nadal al municipi (pdf), que entre altres propostes inclou: activitats infantils i tallers (tots els caps de setmana de desembre i 2 i 3 de gener), embolcallat gratuït de paquets de regal (caps de setmana 12-13 i 18-19 de desembre), exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens (del 20 desembre al 6 de gener), Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el degà de Catalunya –pdf– (20, 25, 26 i 27 de desembre; 1, 3 i 6 de gener) o el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens (del 27 al 31 de desembre, i del 2 al 4 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.