NOVA EXECUTIVA LOCAL D’ERC GUÍXOLS

NOVA EXECUTIVA LOCAL D’ERC GUÍXOLS

 

600-ERC

L’Assamblea d’ERC Guíxols ha comunicat als mitjans que el passat divendres, 20 de novembre, va escollir la candidatura encapçalada per Martí Viñals per tal de coordinar la secció local d’Esquerra Republicana. La nova executiva va quedar constituïda per nou persones que combina noves incorporacions i militants amb experiència.
Està integrada per Martí Viñals a la Presidència, Maria Conchillo a la Secretaria d’Organització i a la Secretaria de la Dona,  Albert Polo a la Secretaria de Política Municipal, Manel Gorro a la Secretaria de Finances, Josep Maria Gironès a la Secretaria d’Imatge i Comunicació, Joan Reyné i Josep Maria Farrés com a vocals de Política Municipal, Xavi Gorro com a vocal de Imatge i Comunicació i Montse Pastor com a vocal de la Secretaria de la Dona.
El nou president va destacar “el factor humà de la nova executiva” i que ficaran el punt de mira en “estar al cas de les necessitats dels tres regidors que tenim, de la militància i del conjunt de la població de Sant Feliu, i animar-los a implicar-se en tot moment amb el projecte i mantenir-los informats”. Tanmateix, va voler destacar “la molt bona feina que s’està desenvolupant per l’equip de govern de la ciutat i que la  secció local ajudarà, en la mesura del possible, a ser un nexe comunicatiu de rellevància entre el conjunt de la població i la militància amb el Grup Municipal d’ERC”.
Destaquen que la nova executiva està formada “per gent ben preparada i motivada per fer front als reptes de ciutat i de país que tenim al davant”. És per això que una basant molt important de la Secció Local anirà de la mà de les rejovenides JERC de la ciutat, que compten també amb nombroses incorporacions “amb moltes ganes de treballar i de sumar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.