Ja s’han eliminat els contenidors soterrats de la placeta de Sant Joan

Ja s’han eliminat els contenidors soterrats de la placeta de Sant Joan

 

placeta_st_joan [800x600]

Definitivament els contenidors soterrats de la placeta de Sant Joan ja han passat a la història, i el passat dia 23 de novembre es van retirar simbòlicament les tanques que els delimitaven, i per acabar de compactar l’obra per omplir el buit que havia quedat.

Ara, un cop eliminats els contenidors, queda una plaça liure d’obstacles a diferència dels que hi ha en superfície (els jocs infantils i un parell d’elements per seure), però que poden ser moguts segons la conveniència del que es vulgui fer a la plaça.

La regidora de Serveis, Laura Aiguaviva, que també ha tingut durant molts anys experiència com a regidora de Cultura, considera que aquest espai es pot aprofitar molt bé per acollir espectacles musicals de petit format, activitats per a la mainada, actes a l’aire lliure i nombroses propostes, aprofitant que és un punt força cèntric, recollit i arrecerat.

Els contenidors es van retirar fa un mes perquè no acabaven d’acomplir-se les expectatives creades amb l’ús real dels mateixos. El govern proposa uns contenidors a pocs metres amb un ús més eficaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.