Crida de voluntaris per a Cavalcada de Reis

Crida de voluntaris per a Cavalcada de Reis

 

da0dc14798d563709df8f421bf808347_L

Patges, logística i suport (inscripcions: del 7 al 18 de desembre)

Crida a la participació de voluntaris per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro dimarts 5 de gener de 2016 en tres àmbits: patges reials, logística de les carrosses i suporta l’organització. Cal presentar les sol·licituds del 7 al 18 de desembre a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o al Punt d’Atenció al Ciutadà de Castell d’Aro, o bé al correu electrònic cultura@platjadaro.com (bases i formularis adjunts al final d’aquesta informació).

Per participar-hi cal acceptar les bases de l’edició d’enguany, que estableixen que els patges reials han de tenir un mínim de 13 anys i que els menors d’edat han de presentar l’autorització dels pares o tutors legals (n’hi haurà un màxim de 45 a Castell d’Aro i 63 a Platja d’Aro). Els voluntaris/es de logística (un màxim de 16 Castell d’Aro i 24 a Platja d’Aro) i de suport a l’organització han ser majors d’edat.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva. La resta de sol·licituds formen part d’una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència. Tots els participants són convidats el mateix dia de la Cavalcada a un sopar de germanor (els menors també han de presentar el consentiment dels pares o tutors legals per assistir-hi i són responsables d’acompanyar-los i recollir-los al restaurant).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.