Voluntaris per al 7è Gran Recapte d’Aliments

Voluntaris per al 7è Gran Recapte d’Aliments

 

5592d63f6742cb2a724cf4c10db8d50c_L

Crida per participar a les jornades del 27 i 28 de novembre

El Servei Municipal de Distribució d’Aliments de Castell-Platja d’Aro fa una crida pública a tothom que vulgui participar com a voluntari en el 7è Gran Recapte d’Aliments a Catalunya que se celebra el cap de setmana 27 i 28 de novembre, per participar en torn de matí (9-15 h) o tarda (15-21 h). Inscripcions al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro.

Les funcions bàsiques dels voluntaris són informar de la campanya (perquè es fa i com s’hi pot col·laborar), lliurar i recollir les bosses de reciclable de la campanya, i col·locar i ordenar els aliment en caixes segons el tipus de producte. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica.

Es calcula que un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya, que requereixen de la solidaritat i capacitat organitzativa de tothom per no esdevenir persones marginades. El Gran Recapte d’Aliments de l’any 2014 va recollir a nivell de tot el país 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 22.000 voluntaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.