VÍCTOR PASCUAL I CASAS MOR ALS 69 ANYS

VÍCTOR PASCUAL I CASAS MOR ALS 69 ANYS

 

600-VICTOR

La nit del passat dimarts va morir a l’edat de 69 anys l’exregidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Víctor Pascual i Casas, regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en diferents períodes i mandats.
Pascual, pintor de professió, va ocupar responsabilitats com a regidor, tant al govern o com a l’oposició. El seu pas per l’Ajuntament es concreta en dos períodes, del 1987 al 1995 i del 1999 al 2011, sota les sigles de Convergència i Unió.
Al govern local, Esports i Seguretat Ciutadana van ser algunes de les seves darreres funcions, en el govern presidit per Carles Motas que va anar des de la primavera del 2010 al maig del 2011.
Pascual, abans de dedicar-se a la política, va conduir un programa a Ràdio Sant Feliu, quan l’emissora local emetia des del carrer Capmany, activitat que va abandonar després de militar a Unió Democràtica de Catalunya. També va formar part d’associacions de pares d’alumnes i més tard va entrar en política formant part de l’equip de Convergència i Unió, liderat, aleshores, per Josep López de Lerma.
Víctor Pascual també fou president i directiu de l’A.D.Guíxols, va promoure l’esport local en tots els seus àmbits i va realitzar nombroses millores als equipaments esportius de la ciutat, especialment als dos camps de futbol i als dos pavellons, així com a la piscina municipal, entre altres.
El 23 de desembre de 2013 va assistir amb els exregidors de l’anterior legislatura a un reconeixement pels serveis prestats a la ciutadania des del consistori, moment que recull la fotografia d’arxiu que annexem.
El funeral se celebrarà aquest dijous a les 4 de la tarda al mateix tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.