LÍNIA D’AJUTS PER EMPRESES DE L’ECONOMIA SOCIAL

LÍNIA D’AJUTS PER EMPRESES DE L’ECONOMIA SOCIAL

 

500-EMPRESES

Des del Servei d’Assessorament d’Empreses de l’Ajuntament de Sant Feliu informa de la línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses de l’economia social, i s’obre convocatòria per l’any 2015.
Va dirigit a cooperatives, societats laborals, federacions de cooperatives, societats agràries de transformació, empreses d’inserció, els centres especials de treball i les entitats promotores d’aquests, entitats del tercer sector (associacions i fundacions que realitzen activitat econòmica) inscrites al Registre d’entitats, serveis i establiments socials del Departament de Benestar Social i Família i les persones físiques en cas d’aportació de capital a les entitats anteriors.
Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de desembre de 2015.
Les empreses d’economia social que estiguin interessades en sol·licitar aquesta  línia d’ajuts de l’Institut Català de Finances es poden adreçar a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat . Totalitat de la informació: INFORMACIÓ D’AJUTS

Font de la notícia: Ràdio Sant Feliu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada