Programa de Formació per a Entitats Locals

Programa de Formació per a Entitats Locals

 

10a4747ed68e10029a24440c43ae0996_L

Curs de butlletins digitals i jornada sobre la Llei de Transparència

Nova edició del Programa de Formació per a Entitats Locals (Curs 2015-2016) amb dues propostes gratuïtes adreçades a les associacions del municipi abans no acabi l’any. Primer el curs Butlletins digitals i eines de treball col·laboratiu (dilluns i dimecres de novembre); i tot seguir la jornada Llei de Transparència: eines pràctiques d’aplicació (dissabte 5 de desembre). El programa és una iniciativa de la regidoria de Transparència, Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro.

La primera proposta és el curs Butlletins digitals i eines de treball col·laboratiu, tots els dilluns i dimecres de novembre (19-21.30 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, a càrrec de Gerard Encabo. Dividit en dos blocs independents, el primer mostra els conceptes necessaris per introduir-se en l’enviament de butlletins digitals i els conceptes bàsics de l’eina de gestió MailChimp; i el segon se centra en el treball col·laboratiu i telemàtic amb l’ecosistema que ofereix Google.

La jornada Llei de Transparència: eines pràctiques d’aplicació, dissabte 5 de desembre (9-14 h) també al Centre Cívic Vicenç Bou, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés a l’entorn de la nova normativa legal que afecta a les entitats (obligació de presentació de l’Impost de Societats, comptabilitat per partida doble, presentació del model 347, mecenatge, IVA i IRPF, etc.). El programa, que té s’emmarca en l’objectiu d’impulsar l’associacionisme perquè esdevingui eina i factor estratègic per al desenvolupament comunitari, tindrà continuïtat a partir de febrer de 2016 amb dos nous cursos: Comptabilitat bàsica per a entitats i Com gestionar les emocions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.