Els set hotels del passeig de Platja d´Aro podran posar llits balinesos

Els set hotels del passeig de Platja d´Aro podran posar llits balinesos

 

 

platja d'aro

El ple de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va aprovar ahir de manera inicial la modificació del l’ordenança d’ús de les platges de Platja d’Aro per permetre que els set hotels que es troben al passeig Marítim de la localitat puguin instal·lar llits balinesos a la platja. El regidor de Platges, Antoni Botellé (CiU), va explicar que aquesta concessió a la platja -que funcionarà com si fos una terrassa- és exclusiva per als hotels perquè Costes de la Generalitat no permet que sigui per a tots els establiments de restauració que hi ha al passeig -en total, hi ha 39 establiments d’aquesta activitat- per evitar que provoquessin una barrera de llits balinesos.
El reglament, a part d’establir que només puguin disposar d’aquest servei els set hotels que hi ha al passeig, marca que cada espai tindrà una superfície de 100 metres quadrats, que només s’hi podran servir begurdes i que l’horari d’obertura serà el mateix que el del bar de l’hotel.
El regidor d’ICV-EUiA, Pedro Torres, va manifestar la seva disconformitat amb aquesta mesura perquè entén que «es privatitza la platja» i perquè no hi ha hagut un procés de participació ciutadana. També va preguntar si l’exclusivitat dels llits balinesos pels hotels té un suport del 90% dels 39 establiments de restauració del passeig, com s’havia apuntat des de l’equip de govern que es demanaria. Botellé va exposar que «gairebé un 90%» d’aquestes activitats hi havia donat el vistiplau. Un cop complert el tràmit de modificar el reglament, el govern treballarà perquè el proper estiu els hotels ja puguin oferir els llits balinesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.