L’Oficina del Síndic a Castell-Platja d’Aro

L’Oficina del Síndic a Castell-Platja d’Aro

 

90b099de27185a950237991ff2a3ceff_L

Atenció personalitzada al ciutadans dijous 22 d’octubre

Visita de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya (web) al municipi, dijous 22 d’octubre. Membres de l’equip del Síndic atendran, en horari de matí, al Centre cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i al Punt d’Atenció Municipal de Castell d’Aro, a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Cal concertar l’entrevista prèviament al telèfon 900 124 124 o adreça electrònica sindic@sindic.cat.

El Síndic té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l’actuació o la manca d’actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l’Administració catalana, amb l’objectiu d’ajudar a millorar-ne el funcionament

A més a més de treballar amb les administracions, el Síndic comença a actuar també en la supervisió de les empreses privades que presten serveis d’interès públic, com ara la llum, la telefonia, l’aigua, el gas, el servei postal, etc. Elegit pel vot majoritari del Parlament de Catalunya, el Síndic és políticament independent. No depèn de cap govern i actua amb objectivitat, llibertat de criteri i independència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.