Programa Garantia Juvenil a Castell-Platja d’Aro

Programa Garantia Juvenil a Castell-Platja d’Aro

 

d445b01ba03740c92cedaef09d42b01f_L

Sessió informativa: dijous 22 d’octubre a la Sala La Llavor

Xerrada informativa sobre el programa de Garantia Juvenil (web), dijous 22 d’octubre (17 h) a la Sala La Llavor de l’àrea de Joventut, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Es tracta d’un iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil adreçat a noies i nois de 16 a 29 anys (o fins a 30 anys si es té un grau de discapacitat igual o superior al 33%) inscrits o no als serveis d’ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se. Els joves que s’incorporen al programa reben per part de la Generalitat de Catalunya en un termini de quatre mesos, una oferta de treball, la possibilitat de fer pràctiques o una proposta de formació.

El programa presenta un enfocament integral, preventiu i d’atenció primerenca per contribuir a facilitar la millora de l’ocupabilitat i la inserció al mercat de treball dels joves després d’acabar l’educació formal o quedar aturats. Cal estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya, no haver treballat ni haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud; i tampoc no haver rebut accions educatives de més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

Els joves que compleixin els requisits i volen ser beneficiari de la Garantia Juvenil, s’han d’inscriure prèviament al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil, en línia o mitjançant la xarxa presencial d’e-informació i suport a la inscripció: Oficines Joves, els serveis d’ocupació de les universitats catalanes i les oficines de Treball del SOC. A Castell-Platja d’Aro cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.