EXPOSICIÓ PÚBLICA DE DUES MODIFICACIONS DEL POUM

EXPOSICIÓ PÚBLICA DE DUES MODIFICACIONS DEL POUM

 

500-GIRATORI

Segons Informa Radio Sant Feliu Com ja varem avançar, un nou vial que naixerà al giratori de la Ronda Nord comptarà amb una nova sortida que anirà a parar a la part del darrera del Mercadona, un vial que donarà accés a la zona industrial de Bujonis, on un promotor privat projecta la construcció d’aproximadament 50 noves naus.
Tant la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en el Sector Bujonis Nord SMU-03 i entorns, com un altre denominat Pla Especial Urbanístic del Càmping Sant Pol,   es troben en exposició pública a les dependències d’Urbanisme, a la segona planta de l’Ajuntament fins el 16 de novembre, per consultar la documentació, escrita i gràfica, i els seus expedients, presentar al·legacions o suggeriments.
També, en compliment del programa de participació ciutadana, es poden concertar  entrevistes amb els tècnics redactors del projecte, prèvia concertació d’entrevista amb l’Àrea d’urbanisme de l’Ajuntament al telèfon 972.32.70.13. Consulteu l’edicte sencer: ARXIU POUM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.