Més d´un miler de firmes en contra del projecte d´un nou espigó a Punta Prima

Més d´un miler de firmes en contra del projecte d´un nou espigó a Punta Prima

 

mes-dun

Segons Informa Diari De Girona El grup de socis del Club Nàutic de Port d’Aro contraris al projecte de construcció d’un nou espigó a Punta Prima, anomenats “Indignats Nàutic Port d’Aro”, reclamen a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i a la Generalitat que es pronunciïn sobre el projecte que vol tirar endavant la nova junta de club nàutic i que afectaria el paratge protegit de Punta Prima. Els socis esperen que les administracions tombin aquesta iniciativa que suposaria construir un nou espigó de 75 metres més gran que l’actual i eliminar 250 amarratges, deixant fora embarcacions de petita eslora per prioritzar d’altres de més grans. De moment, més d’un miler de persones ja han firmat en contra del projecte a “change.org”.

El portaveu del col·lectiu de socis indignats, Rafel Arau, va detallar que tot i les demandes i entrega de més de 150 firmes, la junta del Club Nàutic continua ignorant les reclamacions i no convoca l’assemblea que demanen els socis contraris al projecte. Per això, fa una crida a les administracions perquè s’impliquin i donin a conèixer el seu punt de vista.

“Nosaltres volem que la Generalitat i l’Ajuntament es pronunciïn com també tots els ciutadans que tenen dos dits de front i veuen que el projecte és molt perjudicial per al medi ambient i per tota la zona”, va assegurar Arau. Al mateix temps, el portaveu es va preguntar quin interès té la junta en construir pistes de pàdel i eliminar 250 amarratges de vaixells de petita eslora per prioritzar-ne d’altres de més grans. “Diuen que volen fer un port de referència, de referència de què?”, es va qüestionar assenyalant que el club nàutic es troba en bones condicions i no cal un projecte de 22 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.