Programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

 

2015 SMSS_Grafica_artifinal_Cartell_generic_personalitzable E

Programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
De l’11 al 20 d’octubre

13 a 15 d’octubre. Vine amb el transport públic i et regalem una planta. Amb la col.laboració de Tramuntana, Centre Especial de Treball, i Moix, Obres i Serveis. Les plantes es podran recollir a l’edifici de les Vetlladores els dies laborables del 13 al 20 d’octubre de 2015. Amb el mateix tíquet s’entrarà en el sorteig de 12 targetes T10

16 d’octubre. Divendres. Bus urbà i escolar gratuït. Amb la col.laboració de SARFA

17 d’octubre. Dissabte. Caminada per la salut amb el Centre Excursionista Montclar. Sortida a les 9h a la Plaça del Monestir. Tornada a les 11,30h al davant de lAjuntament. Hi haurà piscolabis i regal per als participants. El recorregut serà pels boscos propers a Sant Feliu de Guíxols i s’acabarà amb un bany al racó de Ponent. Cal portar calçat adequat i aigua.

BICICLETADA POPULAR AMB L’ESPORT CICLISTA GUÍXOLS.
Sortida a les 9h a la Plaça del Monestir. Tornada a les 11.30h davant l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Hi haurà piscolabis i regals per als participants. El recorregut serà per la via verda fins a Santa Cristina d’Aro i la tornada per camins en direcció a la font del Pi. Cal portar casc i aigua.

20 d’octubre. Dimarts. Sorteig de 12 “T-10”, targetes recarregables de 10 viatges gratuïts del servei de transport municipal. Els resultats es faran públics als mitjans de comunicació municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.