ÈXIT DE LA TERCERA EDICIÓ DE L’ONCOTRAIL

500-ONCOTRAIL

Segons Informa Radio Sant Feliu La Fundació Oncolliga Girona, de la qual Sant Feliu de Guíxols compta amb una delegació, va tancar amb gran èxit el passat cap de setmana la tercera edició de l’Oncotrail que es va celebrar a Palafrugell amb una bona representació de corredors ganxons que formaven part dels 78 equips que hi varen participar per tal de recórrer els 100 km. de que constava la prova.
En total es va comptar amb la participació de 605 corredors (el doble que en la passada edició)  i la col·laboració de 300 voluntaris, aconseguint una recaptació de  a més de 80.000 euros.
Els primer equip en pujar al podi va ser el “Ciutat de Girona”, integrat per membres del Trail Running Girona, que va finalitzar amb un temps de 9 hores i 23 minuts.
La finalitat de l’Oncotrail és recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.