NETEGES DEL FONS MARÍ DE SANT FELIU

NETEGES DEL FONS MARÍ DE SANT FELIU

 

600-fons-marí

Segons Informa Radio Sant Feliu Si els efectes del temporal de llevant ho permeten, aquest dissabte, 3 d’octubre i diumenge, dia 4, l’Associació Reserva Marina i l’empresa de busseig Piscis Diving, procediran a la neteja del fons marí de Sant Feliu com venen realitzant des de l’any 1999.
Les sortides estan programades a les 9:00 a les 11:30 i a les 15:00 i el propòsit és extreure  restes d’arts de pesca, plàstics, andròmines, fils, ploms, xarxes i alguna que altra sorpresa dipositada en el fons marí.
Es pot utilitzar el vaixell, càrrega d’aire + ampolla i ploms per 24 euros, cal portar tisores i xarxa per a les escombraries.
Tots els diners recaptats en la neteja va destinat a seguir mantenint els fons marins al llarg de l’any i cal la titulació mínima Open Water Diver.
Els participants es reuniran al centre de submarinisme Piscis Diving, en el CNSFG, des d’on surt el vaixell als diferents punts d’immersió diverses vegades al dia, des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda. Es pot apuntar a la immersió que més s’adapti als horaris. A manera de col·laboració, l’Ajuntament de Sant Feliu ofereix a tots els participants un entrepà i un refresc.
El preu de la immersió no es correspon al de les tarifes del centre (Preus reduïts per a activitats mediambientals). Si hi esteu interessats, us podeu informar via e-mail (http://www.piscisdiving.com/contacto) o bé al telèfon 617885454.
Els diners recaptats aquests dies es destinen íntegrament a la conservació del medi marí. Aquesta acció es porta a terme dues vegades a l’any, la primera es va celebrar el primer cap de setmana de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.