CRÒNICA DEL DARRER FIRAMOTOR DE SFG

CRÒNICA DEL DARRER FIRAMOTOR DE SFG

 

FIRAMOTOR-WEB1

Segons Informa Radio Sant Feliu Els passats 19 i 20 de setembre l’aparcament dels Jardins de Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols han estat plens de motor.
Va ser la segona edició de Firamotor en el seu nou format, d’una fira que va néixer amb el nom d’Autocasió fa 17 edicions. Amb els canvis i innovacions s’ha aconseguit que els Jardins Juli Garreta fossin una festa del món de les dues i quatre rodes.
Des de la venda de cotxes nous i d’ocasió dels concessionaris de la nostra ciutat, passant per vehicles elèctrics com a motos, patinets i bicicletes del tallers de Sant Feliu, i parades amb merxandatge relacionat amb el món del motor. A més, hi havia una exposició de cotxes americans i motos de competició. El diumenge es va fer la segona edició del Tour Costa Brava amb un recorregut de 95 Km, amb molta participació de vehicles.
Durant els 2 dies de la fira hi ha hagut exhibicions al matí i a la tarda en els 2 circuits habilitats als jardins de J. Garreta: motos de trial amb els pilots Marc Freixa i Arnau Farré de Gas Gas, bike-trial amb Ivan López i Sergi Iglesias, cotxes drift amb els pilots Reidier Guzman i Javi Bermúdez, sidecar show amb Àlex Rubies, i exhibició a la platja dels pilots de motocroos juvenils Alex Solés de KTM i Lorenzo.
Des de l’organització s’ha volgut agrair la implicació a les empreses participants, els col·laboradors: Mugades, Serralleria Homs, Gas Gas i Clàssics Rent Services i Motoclub Costa Brava, i els pilots que van fer les exhibicions.
L’any vinent es preveu que hi hagi més novetats per tal d’aconseguir que aquesta fira del motor vaig creixent a cada edició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.