Acció de la PAH als Jutjats

Acció de la PAH als Jutjats
IMG-20150916-WA0002

El passat 16 de setembre, les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de tot Catalunya, en una acció coordinada, van presentar escrits als jutjats per tal de paralitzar de forma immediata tots els desnonaments. Al mateix temps, van entregar cartes als jutges degans demanant-los que apliquin als seus jutjats la ILP contra l’Emergència Habitacional i la Pobresa Energètica (llei 24/2015 del 29 de juliol) i que aturin els desnonaments de famílies vulnerables.

Després d’aconseguir que el Parlament de Catalunya, en una jornada històrica, aprovés el 23 de juliol per unanimitat la ILP Habitatge, la PAH posa tota l’energia per fer que la nova llei s’apliqui. Es per això que des d’inicis de setembre han engegat una campanya de contactes i de pressió per tal de fer complir la ILP.

La PAH de Sant Feliu de Guíxols, en el marc d’ aquesta acció col•lectiva en la qual ha participat, ha presentat un escrit per demanar que s’aturi el desnonament previst per el 7 d’octubre, d’una senyora i el seu fill, els dos amb discapacitat i en situació d’extrema vulnerabilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.