El graven robant dins un cotxe i acaba detingut

El graven robant dins un cotxe i acaba detingut

 

mossos-nova-325x237

Agents dels Mossos d’Esquadra  van detenir el 4 de setembre a Palamós un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la nostra ciutat, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Pels volts de les dues de la tarda els agents van tenir coneixement del robatori a l’interior d’un vehicle que estava estacionat a  l’aparcament de la platja de Castell de Palamós.

La víctima del robatori havia estacionat el seu turisme aproximadament a les  onze del matí i en retornar, al cap d’una hora, es va trobar amb el vidre petit de la porta davantera dreta trencat. L’interior estava tot regirat i li havien sostret un moneder, deu euros i l’assegurança del vehicle. Els mossos també van saber que un testimoni havia presenciat i enregistrat tots els fets des de l’interior del seu cotxe.

El testimoni va explicar als agents com un home, que portava un objecte metàl·lic a les mans, trencava un vidre i hi accedia. Després de remenar l’interior i sostreure’n objectes va marxar en un altre turisme. Gràcies al seu testimoni i a les imatges preses, els mossos van poder detenir l’autor dels fets poc després.

En l’escorcoll de la seva bossa es va localitzar una gorra i unes ulleres que portava posats en el moment dels fets. Dins el vehicle, amb el qual es desplaçava per cometre els robatoris, es va localitzar una navalla, una eina multiús, claus de roda i una barnilla, aquestes dues per trencar els vidres i per doblegar les portes.

El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 7 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.