NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER-E

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER-E

 

 

600-GDC

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols des del carrer-Entesa ha enviat una nota als mitjans en la qual destaca que en el Ple de juliol, i a una pregunta del seu regidor, l’equip de govern va informar de l’obertura d’un expedient informatiu a un establiment hoteler de la zona de Port Salvi pel vessament d’aigües brutes al mar, possiblement amb elements contaminants. Apunten que els últims dies hem pogut comprovar com aquests vessaments s’han repetit, al menys en una ocasió, i també com l’establiment hoteler està fent un mal ús de l’espai públic del camí de ronda. Per tot això, i a través de la Junta de Portaveus, Jordi Lloveras,  ha demanat que s’inclogui un punt informatiu sobre aquests problemes  a la propera sessió ordinària del ple municipal, el dijous dia 27.
Igualment en aquest Ple, i atenent a la bústia pública de preguntes i suggeriments que la formació té oberta a la seva pàgina web, el regidor plantejarà  noves preguntes. Una serà referent als problemes que pot plantejar el mosquit tigre a Sant Feliu i què es fa per combatre’l. La presència del mosquit tigre a la comarca és una realitat i se sap que les últimes pluges han  activat les postes d’ous acumulades durant els mesos de sequera. Cal saber si l’Ajuntament ha demanat els recursos tècnics que la Diputació posa al seu abast  per aquesta qüestió.
Una altra pregunta, aquesta de caire més social, posarà l’accent en el nombre de famílies que viuen a la ciutat i que es troben en situació de risc d’exclusió social. Una qüestió, la de la pobresa i l’exclusió social, que Guíxols des del Carrer-Entesa entén que de cara als pressupostos municipals pel 2016 haurà que quedar més ben reflectida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.