El sauló compactat s’estén per Sant Feliu de Guíxols

El sauló compactat s’estén per Sant Feliu de Guíxols

 

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

 

Segons Informa El Punt Avui La mescla de sauló compactat amb ciment i additius s’ha fet servir per estabilitzar el traçat del camí de les Comes de Sant Feliu de Guíxols, al llarg del tram de 1.800 metres que va des de la ronda de Ponent fins a la carretera que dóna accés a la urbanització Casa Nova. El fins ara camí de terra, que dóna accés a diverses propietats, presentava nombroses problemàtiques a cada temporada de pluges i arran de l’episodi torrencial del setembre de l’any passat s’havia esllavissat en alguns punts.

Amb el nou ferm, sumat a diverses obres de canalització, drenatge i estabilització de talussos, el govern local espera que el camí no s’hagi de tornar a arranjar durant uns quants anys, però sense necessitat de recórrer a materials durs i més cars com el formigó o l’asfalt. Tot plegat ha costat 149.426 euros, un terç dels quals aportats per la Diputació de Girona. La solució del sauló compactat també s’ha aplicat recentment a la zona de parada de taxis del passeig del Mar i al tram final de la via verda del carrilet.

LA XIFRA

149.426
euros
ha costat estabilitzar el camí de les Comes, al llarg de 1.800 metres. La Diputació ha aportat un terç del preu

L’asfaltat d’Iris i Aden, imminent

Les obres dels dos grans carrers que resten aixecats a la part alta del barri del Puig, Iris i Aden, podrien quedar resoltes aquesta pròxima setmana. Segons el calendari, s’haurien d’haver enllestit abans del juliol, tot i que el retard no ha estat tan crític com en els casos de les reurbanitzacions de Miquel
Boera i un tram del carrer Santa Magdalena. El tinent d’alcalde de Territori, Josep Saballs, avançava dijous que l’estesa d’asfalt podria començar dilluns o dimarts de la setmana entrant, sempre pendents que les pluges intermitents dels darrers dies ho permetin. Un cop acabats aquests carrers, el tinent
d’alcalde d’Hisenda, Josep Melcior Muñoz, avança que mantenen l’objectiu de reurbanitzar vials com el de Sant Martirià al llarg dels pròxims mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.