Preinscripció extraordinària a l’EMM

Preinscripció extraordinària a l’EMM

 

6bfebd1c3ab25d1cf8939c071f7a71e9_L

Darreres places disponibles per al proper curs 2015-2016

L’Escola Municipal de Música (EMM) de Castell-Platja d’Aro, obre un període extraordinari de preinscripció de cares al curs 2015-2016 per sol·licitar alguna de les places que han quedat disponibles després del període ordinari d’abril (continuïtat d’alumnes) i maig (nous alumnes). Les noves preinscripcions són divendres 4 de setembre (16-18 h) i dimecres 9 de setembre (11-13 h) a la seu de l’EMM a la Masia Bas de Platja d’Aro (T 972 817 196 · escolamusica@platjadaro.com).

El cost de la matrícula és de 74’80 euros (50% per al segon membre de la unitat familiar o alumnes que només fan orquestra i/o coral; i exempts el tercer i posteriors membres); o 26.70 euros els alumnes de sensibilització (corresponent a la primera mensualitat del curs). L’EMM és una extensió de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, fruit d’un conveni de col·laboració entre l’escola i els dos ajuntaments. Així els dos municipis poden oferir el servei especialitzat d’ensenyament musical unificant esforços per afavorir el seu sosteniment i alhora oferir una formació de qualitat seguint la normativa vigent del Departament d’Ensenyament.

De cares al curs 2015-2016 l’estructura eductiva es divideix en set àmbits: taller de música per a nadons (0-2 anys acompanyats pels pares), sensibilització (3 -5 anys), formació bàsica (6-11 anys), llenguatge de seguiment (sense accedir a nivell mitjà pràctica de llenguatge musical i instrument), nivell mitjà (sis cursos), llenguatge musical per a adolescents i/o adults (llenguatge musical des del seu inici a diferents nivells), i mètode Suzuki de violí (infants menors de 7 anys amb la implicació dels pares).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.