L’Oficina de Turisme estrena reforma i ampliació

L’Oficina de Turisme estrena reforma i ampliació

 

a23a0ae51427faf30f15028f2734ffcd_L

També està en funcionament la nova seu d’Acció Territorial

Les obres de millora de diverses àrees de l’Ajuntament ha culminat la fase inicial amb la reforma integral i renovació d’equipaments de l’Oficina de Turisme, de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i dels espais de treball de la regidoria d’Acció Territorial i Medi Ambient. Els dos primers es mantenen a la planta baixa de la Casa de la Vila, però s’ha ampliat l’espai en 55 m2, ocupant l’antiga zona porxada, acció que també ha permès també renovar totalment l’entrada principal a l’edifici, millorant sensiblement l’accessibilitat al mateix. Les instal·lacions prioritzen, globalment els espais oberts, l’accés de la ciutadania a l’administració i els darrers equipaments tecnològics.

La reforma Oficina de Turisme, destina l’espai ampliat a zona per als usuaris de l’equipament –uns 33.000 cada any-, des d’on tenen accés tant al mostrador per ser atesos personalment, com als diversos materials informatius dels agents turístics públics i privats, a la zona de projecció audiovisual i a dos monitors d’autoconsulta amb connexió a internet. També hi ha un monitor d’informació exterior en funcionament les 24 hores del dia. En un segon àmbit, més interior hi ha la zona de treball del personal tècnic, sala de reunions i espai d’emmagatzematge.

Simultàniament, l’àrea tècnica d’Obres i Urbanisme s’ha traslladat a la planta superior de la Casa de la Vila, on hi havia la sala d’actes de 193 m2, alliberant així els despatxos de l’Edifici del Banc de Madrid, on s’ha projectat l’adequació en sales de formació per a la regidoria de Promoció Econòmica i del Centre Cívic Vicenç Bou. La segona fase de les obres, després de l’estiu, preveuen la reforma de espai polivalent que hi ha a la planta baixa en la nova sala d’actes, ampliant també l’espai vers la zona porxada, dotant-la de mobiliari modular, tecnologia audiovisual i d’accés independent per afavorir-ne al màxim la seva polivalència, més enllà de celebrar-s’hi els plens de la corporació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.