Platja d´Aro reparteix 3.000 imants i adhesius amb el telèfon policial

Platja d´Aro reparteix 3.000 imants i adhesius amb el telèfon policial

 

JGR016BE003211813.jpg

Segons Informa Diari De Girona La Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha iniciat una nova campanya d’informació i sensibilització als establiments i serveis del municipi oferint consells bàsics de seguretat i autoprotecció. Els agents realitzen una primera visita en persona a comerços, establiments d’allotjament i restauració. L’acció que fa anys que es desenvolupa, presenta com a principal novetat la distribució de 3.000 d’adhesius i imants de nevera amb el telèfon directe de contacte del cos perquè els responsables de cada local el pugui tenir a l’abast amb facilitat, en cas de necessitat.
Segons va informar ahir l’Ajuntament, simultàniament es realitza una acció similar al col·lectiu de la gent gran del municipi i als residents a les urbanitzacions allunyades. Així, repartiran el material perquè puguin visualitzar amb facilitat el número de contacte de la Policia Local davant qualsevol situació que els generi angoixa, sensació de perill o sospita que al seu entorn es pot produir un delicte o una falta. En el marc de la mateixa línia de treball, la Policia ha iniciat el programa «Creu en tu», amb la seva presència dues tardes al mes al centre cívic Vicenç Bou.
L’acció es desenvolupa amb l’objectiu de facilitar la resolució de petits conflictes i fer un acompanyament en la integració de tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.