FUNERÀRIA JUANALS PODRIA DEIXAR EL CEMENTIRI

FUNERÀRIA JUANALS PODRIA DEIXAR EL CEMENTIRI

 

600-CEMENTIRI

Segons Informa Radio Sant Feliu La incompatibilitat del nou regidor de CiU, Emili Vilert, pel fet de ser un dels propietaris de Funeraria Juanals S.A., l’ha obligat a presentar la renúncia al contracte que l’empresa té amb l’Ajuntament de Sant Feliu pel servei públic de manteniment i conservació del cementiri municipal.
En el cas que, per tal de conservar el servei amb els mateixos actors, no es donés el cas que Vilert renunciés a la regidoria o bé a formar part de la societat familiar dels serveis funeraris, l’Ajuntament haurà de convocar un concurs per adjudicar-lo a una nova empresa. Tot i així es va aprovar, també, poder continuar-lo durant cinc mesos més mentre es fa el procés de convocatòria, concurs i adjudicació del servei que Funerària Juanals ha estat oferint amb un destacat nivell durant més de 14 anys, essent un referent a la comarca.
El contracte, que data del 26 de febrer del 2003 per un període de deu anys i que es troba en la segona pròrroga de dos anys, consta de la responsabilitat integral de l’espai, és a dir: jardineria, neteja, accessos,  enterraments, etc. amb tres treballadors permanents propis així com les despeses de llum i aigua.
A la sortida del ple, Vilert va declarar a la nostra emissora que la funerària ha estat perdent al voltant de 30.000 euros anuals i que és per això que s’ha anat prorrogant el contracte atès que les empreses, per aquest preu, no s’hi presenten i afegia que el cost actual s’ha d’establir al voltant de 130.000 euros anuals.
Els grups varen reconèixer en el plenari la qualitat del servei de què es disposa i algun d’ells, com és el cas de Guíxols des del carrer va demanar que se’n fes càrrec directament l’Ajuntament, la qual cosa no va considerar viable, en les condicions actuals, l’equip de govern a través del regidor Jordi Vilà.
Emili Vilert afirmava en les darreres hores que “el poble no quedarà penjat” i que “de solucions se’n poden trobar” però que l’empresa no pot continuar assumint més pèrdues i dubtava que les que es puguin presentar estiguin disposades a fer-ho a aquest preu si es pretén mantenir el cementiri en les condicions actuals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.