FERIT PER ESLLAVISSAMENT A LA CALA DEL VIGATÀ

FERIT PER ESLLAVISSAMENT A LA CALA DEL VIGATÀ

 

600-CALA_

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat dissabte pels volts de les 6 de la tarda, una esllavissada de roques va sorprendre als banyistes que en aquell moments es trobaven a la Cala del Vigatà de Sant Feliu de Guíxols. Un d’ells va patir ferides lleus a l’esquena i en una mà.
Advertits del perill es varen desplaçar cap a un lloc més segur i varem poder observar com poc minuts després es va produir un segon despreniment.
Pels volts de les 8 del vespre, el propi afectat va informar de la incidència a través del telèfon mòbil a la Policia Local que, juntament amb efectius de Protecció Civil, el diumenge a primera hora han acordonat la zona d’accés a l’espera que els tècnics verifiquin si hi ha perill de nous despreniments per tal d’evitar qualsevol perill pels usuaris de l’emblemàtica cala.
Quant a l’home ferit, va rebre unes primeres cures in situ i fou traslladat amb ambulància a l’Hospital de Palamós, on fou atès de les ferides pels serveis d’urgència del centre i pel guariment de les quals necessitarà un parell de setmanes de recuperació.
És possible que les pluges de la matinada del divendres al dissabte descalcessin una part del terreny i provoquessin que es produís l’esllavissada que, malgrat que va donar un bon ensurt als banyistes, els resultats no revesteixen més importància si ho comparem amb altres accidents al peu dels penya-segats d’aquest tram de la costa com el de fatals conseqüències de fa uns anys a la Cala del Senyor Ramon que es va saldar amb la mort d’un ciutadà de Palafrugell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.