PREGONERS, PROGRAMA I REVISTA DE FESTA MAJOR

PREGONERS, PROGRAMA I REVISTA DE FESTA MAJOR

 

600-FM

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres, 31 de juliol, comença la Festa Major 2015 de Sant Feliu de Guíxols amb un munt d’activitats destinades a totes les edats, a més de les atraccions de la clàssica fira als Jardins Juli Garreta i a l’aparcament de les antigues pistes de tennis, a tocar del port.
L’Ajuntament ha editat una revista amb missatges adreçats als ciutadans a càrrec de l’alcalde, Carles Motas i dels regidors de l’àrea d’activitats: Geòrgia Linares, Laura Serrano i David Oliveras, a més de les components del Club Gimnàstic Twirling Sant Feliu de Guíxols.
Serà aquesta entitat, seguint en la línia de les anteriors edicions, la que s’encarregarà de fer el pregó d’obertura al Passeig del Mar on, entre altres qüestions faran referència a la seva fundació, ara fa quatre anys a càrrec de l’actual  entrenadora  Yasmine  El  Amrani  Jamai.  L’actual  Junta es va fer càrrec de la gestió del club  ara fa dos anys, coincidint amb el debut a la competició.
Actualment, està format per un centenar d’atletes, totes federades, de les quals unes 35 formen l’equip de competició i la resta del d’exhibició.
Convertida en una de les entitats més nombroses de l’Estat, aquest any 2015 han disputat la semifinal dels campionats d’Espanya d’Equips a Chiclana  de la Frontera (Cadis) a més de la participació en  diferents  campionats  a  nivell  territorial, essent també amfitrions del Campionat d’Espanya de Twirling, celebrat el passat mes de juny a Sant Felu de Guíxols.
El “Twirling Baton” és un esport que combina la gimnàstica  esportiva i les acrobàcies amb l’ús del bastó. Els exercicis de twirling es realitzen  de forma individual, o bé en parelles, en equips (entre cinc i nou atletes) o en grups (més de  nou).
Totes les activitats a la REVISTA FESTA MAJOR  i també a: http://www.rsf.fm/agenda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.