La Nit Solidària de la cala del Pi dóna 20.500 € contra el càncer

La Nit Solidària de la cala del Pi dóna 20.500 € contra el càncer

 

JGR018BE001195401.jpg

Segons Informa Diari De Girona Sallés Hotels ha fet l’entrega a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya Contra el Càncer de Girona dels 20.500 euros recaptats durant la III Nit Solidària contra el càncer infantil celebrada a Sallés Hotel & Spa cala del Pi del passat 16 de juliol.
Amb un total de més de 150 assistents i la col·laboració de més de 30 de patrocinadors, la recaptació ha superat les aportacions solidàries de l’any anterior arribant a 20.500 euros. Sota el lema «Tots els nens som igual davant del càncer», les nits solidàries de Sallés Hotel cala del Pi de l’any passat i d’enguany sumen un total de 32.545 euros recaptats que l’AECC- Catalunya contra el Càncer de Girona destinarà per a la investigació contra el càncer infantil.
Javier Colocho, director de l’hotel on es va celebrar la vetllada, i Yolanda Sallés, gerent de la cadena Sallés Hotels, van entregar ahir el xec de la recaptació a Pilar Cort, presidenta de la junta de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona, i a Joana Puig, vicepresidenta de l’entitat.
Durant l’entrega es va fer una reunió en què es va explicar que l’aportació es destinarà a la investigació sobre el sarcoma d’Edwing, un dels tumors més comuns en el càncer infantil, que està duent a terme l’Hospital Sant Joan de Déu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.