BÚSTIA PÚBLICA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER

BÚSTIA PÚBLICA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER

 

LLOVERAS-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu El grup municipal “Guíxols des del carrer–Entesa” s’ha ofert a arribar les queixes dels ciutadans fins el Ple Municipal a través de la bústia pública del seu web. Entre les que ja avancen per aquest dijous, a través del seu portaveu, Jordi Lloveras, s’hi troben qüestions com “quantes persones majors de 75 anys viuen soles a la ciutat i quines mesures s’han pres en aquests dies de calor tant forta per tal de tenir-ne cura”.
També destaquen que s’han preocupat pel vessament d’aigües brutes, segurament amb efectes contaminants, a la cala de Port Salvi que s’han denunciat fa uns dies, presumptament per negligència d’un establiment hoteler així com el fet de deixar constància “del mal estat en que es troba el camí de ronda en el seu tram entre la plaça Pau Casals i l’ermita de Sant Elm”.
Tanmateix Lloveras ha demanat que l’equip de govern aclareixi quins són els regidors o regidores delegats que s’encarreguen dels següents assumptes, projectes o serveis no contemplats en el nou cartipàs municipal:  política i gestió mediambiental, igualtat de gènere, mobilitat sostenible i pau, cooperació i solidaritat.
Guíxols des del Carrer-Entesa recorda que, “al marge dels grups municipals, qualsevol ciutadà pot adreçar preguntes o suggeriments al alcalde”. En aquest sentit, el grup municipal es compromet a fer de transmissor de qualsevol qüestió relacionada amb l’activitat municipal utilitzant l’esmentada via.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.