SOLUCIÓ A LES OBRES DELS CARRERS SANTA MAGDALENA I MIQUEL BOERA

SOLUCIÓ A LES OBRES DELS CARRERS SANTA MAGDALENA I MIQUEL BOERA

 

obres-carrers

Segons Informa Radio Sant Feliu Els veïns dels carrers Miquel Boera i un tram important del carrer Santa Magdalena, principals afectats per les obres que arrosseguen un considerable retard de mesos,  han rebut explicacions el passat divendres a la tarda per part de l’alcalde, Carles Motas, i els seus tinents d’alcalde, junt amb tècnics municipals d’Urbanisme i el seu regidor Josep Saballs, i han anunciat una decisió que porta a solucionar els endarreriments.
Tot i que durant aquests darrers dies la decisió del Govern local anava en la línia de liquidar el contracte amb l’empresa pels “reiterats incompliments” i per la “manca de confiança” que es té amb l’adjudicatària, la decisió, que es veu com una solució definitiva “i la més positiva per a tots els veïns”, és fer cas al document, per escrit, que ha sol·licitat a l’empresa adjudicatària, i especialment també a les empreses subcontractades per aquesta. Des del Govern local es considera “molt creïbles” els terminis d’aquestes empreses subcontractades, per la seva professionalitat amb altres obres públiques executades a la ciutat.
L’alcalde, Carles Motas, en tot moment s’ha mostrat molt receptiu i comprensiu amb les queixes que han exposat els veïns, i ha indicat que la solució que s’adopta “és la millor per a tothom, perquè al 7 d’agost s’acaba una part important d’un malson que ha durat mesos”. L’altra opció, liquidar el contracte amb l’empresa, “ens portaria a un retard considerable que ens pot situar el final de les obres ben avançada la tardor”, en una obra que havia d’estar acabada al març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.