ULTIMÀTUM A SEITEC PER OBRES ENDARRERIDES

ULTIMÀTUM A SEITEC PER OBRES ENDARRERIDES

 

600-BOHERA

Segons Informa Radio Sant Feliu La paciència dels veïns de carrers com el de Boera, el de Santa Magdalena, l’Iris i l’Adén es pot mesurar proporcionalment amb la impotència que senten per l’eternització de les obres d’arranjament dels vials, situació que es fa extensiva als usuaris que els utilitzen en els seus itineraris.
La incompetència de l’empresa Seitec, de Palafrugell, ha fet, i està fent, la guitza absolutament a tothom: veïns, usuaris, a l’antic equip de govern al qual, segurament, va fer perdre un bon nombre de vots, a l’actual que es troba amb el problema que no hi ha operaris a la vista i a la pròpia empresa que va patint sancions econòmiques per l’ incompliment de les clàusules del plec de condicions. Són massa mesos a la zona de Boera-Santa Magdalena i la d’Iris-Adén va pel mateix camí.
Volíem saber com es pot acabar amb el despropòsit, què pensa fer el nou govern davant de les queixes dels veïns.
El regidor de Territoris de l’Ajuntament, Josep Saballs, declarava a la nostra emissora que dimarts ja es varen reunir amb el màxim representant de l’empresa per cercar una solució definitiva que, simplificant, es tracta d’un ultimàtum atès que, “malgrat que és una qüestió heretada s’hi ha de posar solució ja que els veïns estan patint un autèntic calvari. A finals d’aquesta setmana valorarem les intencions de l’empresa sospesarem si ens en podem refiar i dimarts el govern prendrà una decisió, perquè volem convocar als veïns a una sessió informativa en la qual els hi hem d’exposar la solució definitiva”.
Saballs afegia que no pot ser que només hi hagi dos operaris reposant les rigoles i que l’obra no avanci. “O bé hi ha el compromís de donar una última empenta als treballs amb una brigada efectiva o haurem de resoldre el contracte i adjudicar-ho a una altra empresa”.
Seitec  que, segons el regidor es dedica a subcontractar a altres empreses, també té empantanegat el sector Iris-Adén i no es descarta que també es pogués adjudicar altres projectes com Sant Martirià.
Una altra acció incomprensible és la plantació de l’arbrat en el malmès carrer Santa Magdalena on es varen plantar els nous arbres, abans que el reg, i l’Ajuntament ha hagut de demanar a CESPA que els regui per poder-los salvar.
Assegura el regidor que de la Junta de Govern de dimarts sortirà la resposta definitiva que es traslladarà als veïns afectats que tenen altres greuges a exposar com és el fet que paguen l’impost pels guals que fa molts mesos que no poden utilitzar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.