FIRA DE MOSTRES I PELIS ESCOLA D’ADULTS

FIRA DE MOSTRES I PELIS ESCOLA D’ADULTS

 

600-ESCOLADULTS

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest 2014-15, l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols ha decidit variar un xic la programació habitual durant els dies de final de curs. Aquest any se celebraran aquests dies amb una “Fira de Mostres”.
Es tracta de fer participar el màxim nombre d’alumnat en la preparació i execució de la setmana final del curs. Durant els últims mesos s’han fet votacions per a la portada de la revista de l’ Escola “El Lío Cultural” núm. 53, dedicada al Carnaval. També s’ha pogut votar entre totes les classes el millor cartell per  anunciar a tot el poble de Sant Feliu que la seva Escola d’Adults té les portes obertes durant les tardes de celebració durant la clausura del curs escolar. En altres classes s’han realitzat manualitats, maquetes diverses i algun que altre invent per poder ensenyar als propis alumnes i a qualsevol persona que s’hi vulgui acostar, algun aspecte dels treballats a les aules. A més a més hi haurà murals, elements multimèdia (els tradicionals vídeos i presentacions de fotografies, entre altres) i fins i tot una fotonovel·la i postals en anglès.
Les activitats previstes durant aquests dies són: dimarts 16 de juny, VIè. Festival de Curtmetratges (aula 5); dimecres 17 de juny, inauguració de la 1a Fira de Mostres, estrena de “Noves Ganxoneries III: sales de festes, discoteques i ye-yés”, i els arguments que conformen “Historietes sense gaires paraules”; lliurament de la revista “El Lío Cultural” als assistents. Dijous 18 de juny, tradicional foto de final de curs i lliurament de premis del concurs literari i del festival de curtmetratges, amenitzat per l’esperat “show de profes”. Finalment, divendres 19, lliurament de llibres per part de l’Ajuntament als alumnes i berenar. Val a dir que enguany, el mateix divendres i a les 22h, es projectarà la pel.lícula “Madison o Màgica de Hanson”, que escenifica una Ganxoneria,  a la sala de festes “Las Vegas”, on posteriorment hi haurà ball obert a tothom amb el grup local dels anys 60 “The Hound Dogs”, que també han intervingut al film.
Cal recordar que tots els actes comencen a les 18.00h al 3r pis del Centre Cívic de Vilartagues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.