CARTA DE JOAN ALFONS ALBÓ ALS TREBALLADORS

CARTA DE JOAN ALFONS ALBÓ ALS TREBALLADORS

 

600-JALFONS

Segons Informa Radio Sant Feliu La carta que l’alcalde en funcions de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, ha enviat el matí de dijous als treballadors de l’Ajuntament, l’havíem interpretat com un comiat, també de la vida política en anunciar la seva incorporació a la feina a partir de dilluns (Agència Catalana de Seguretat Alimentària), atès que és funcionari de la Generalitat i se suposava una incompatibilitat. En el nostre article afegíem que eren hipòtesi i de les quals, en tot cas, calia la seva confirmació, atès que no l’havíem pogut localitzar durant el matí però havíem consultat fonts properes.
Finalment s’han desmentit, assegurant la seva continuïtat i hem cregut convenient cenyir-nos a les informacions oficials i rectificar la publicació.
Tot seguit adjuntem el text de la carta de comiat que ha adreçat als treballadors:
“Benvolgudes i benvolguts,
La frase “l’inexorable pas del temps” segurament no és correcte. Qui passa són les persones i les coses. I ara em toca passar a mi. El dilluns em reincorporaré a la meva feina de responsable d’auditories i em retrobaré amb els meus companys. És un ambient diferent, tot queda una mica més allunyat, hi ha poques presses, tot són reunions programades amb temps i elaborar documents que habitualment arriben a la versió cinquena. Acaben impecables, això sí. Tot passarà a tenir una altra perspectiva.
La vostra feina és diferent, aquí no hi ha darreraguarda, heu de fer front a una gran disparitat de temes, i els heu de resoldre. Professionalitat, paciència i evitar que la melancolia dels treballadors públics arreli (mai porta a un lloc bo). Sou el catalitzador de moltes de les esperances d’aquesta Ciutat, i en bona mesura les moduleu. Personalment crec que saber fer la feina amb entusiasme és clau. A mi em provoca enveja les persones que el tenen, ho traspuen, i allò que sembla més rutinari passa a ser transcendent. Perquè res del que feu és intranscendent, i això us ho heu de creure.
En fi, gracies per la bona col·laboració aquests 4 anys.
Cordialment,
Joan Alfons Albó Albertí

D’altra banda, aquest divendres, a les 11 del matí els tres grups que han arribat a un acord per governar durant els propers quatre anys (TSF, ERC i PSC), oferiran una roda de premsa en la qual signaran les condicions de l’acord, confirmaran que dissabte a les 12 del migdia Carles Motas serà investit com a nou alcalde i s’espera que es faci un primer esbós del Cartipàs, on es deleguen les funcions que s’assignen a cadascun dels regidors de l’Equip de Govern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.