XVI TROBADA GEGANTERA DE SANT FELIU

XVI TROBADA GEGANTERA DE SANT FELIU

 

600-GEGANTERS

Segons Informa Radio Sant Feliu La tarda del proper dissabte, 13 de juny, se celebrarà la XVI Trobada Gegantera de Sant Feliu de Guíxols, que inclourà un llarg itinerari des del lloc de concentració (Plaça Monestir) fins el Parc Miquel Murlà.
Les colles participants seran: Llagostera, Calonge Tuir (França), Canet de Mar, Falera Gironina, Celrà, Sant Joan d’Espí, Esplugues de Llobregat, Rubí, Santa Maria d’Oló i Sant Feliu de Guíxols.
Quant als horaris i programa:
18h. Plantada de gegants a la Plaça del Monestir
19 h. Cercavila
Tot seguit: Ballada final al Parc Miquel Murlà.
El recorregut total és el següent: Plaça del Monestir, carrer Hospital, Rambla Vidal, Passeig del Mar, carrer Sant Roc, carrer Sant Ramon, carrer Santa Margarida, carrer Luchana i Parc Miquel Murlà.
La Colla Gegantera Ganxona continua organitzant aquesta vistosa trobada, just un any després (13 de juliol de 2014) de rebre un reconeixement públic pels 60 anys dels gegants d’en Feliu i l’Angelina, que daten del 1954 i que, amb els anys, no només han fet créixer la família de capgrossos que els envolten sinó que diverses generacions han anat prenent el relleu dels seus fundadors, incorporant les gralles, timbals i altres instruments però, sobretot, membres compromesos en assegurar la presència gegantera en els actes més importants de la ciutat i representant-la en altres municipis d’arreu.
Un monument a l’entrada de la ciutat és el testimoni d’aquest compromís i la Trobada la gran festa d’aquest col·lectiu que es podrà contemplar, una vegada més pels espais públics de Sant Feliu de guíxols.
Al peu us adjuntem l’itinerari i una fotografia recordatori de fa una vintena d’anys a la plaça Salvador Espriu.

(Premeu a sobre per ampliar)

GEGANTERS ITINERARI

 

GEGANTERS_ESPRIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.