15a Neteja del fons marí • Diumenge 7 de juny

15a Neteja del fons marí • Diumenge 7 de juny

 

87b1b3b74c11543f31520df0522706cd_L

L’endemà, jornada d’educació ambiental amb escolars del municipi

Quinzena edició de la Neteja del Fons Marí de Platja d’Aro, diumenge 7 de juny amb una previsió de participació d’entre 100 i 250 submarinistes voluntaris federats, d’arreu de país, que cada any extreuen entre 350 i 500 quilos de brossa. Organitzada per la regidoria de Serveis i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, té com a punt de trobada i d’arribada la zona de Riuet de la Platja Gran, des d’on es trasllada els participants a la zones d’immersió designades.

L’endemà, dilluns 8 de juny, se celebra la sisena edició d’una jornada d’educació mediambiental per a alumnes de 6è de Primària de les escoles Els Estanys de Platja d’Aro i Vall d’Aro de Castell d’Aro. S’inicia amb un passeig en barca per conèixer el litoral i les cales del municipi. Tot seguit, fan una descoberta del fons marí a Cala Pedrosa de S’Agaró per observar-hi la fauna i flora marina.

Ambdues activitats, pretenen sensibilitzar la població sobre la necessitat de protegir i preservar el medi ambient, tot insistint que el fons marí també en forma part. La gran quantitat d’objectes que s’han extret durant aquests anys (taules, mobiliari públic, elements d’embarcacions, ferralla…), confirmen que encara hi ha molt de treball per fer en aquesta línia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.