SEMIFINALISTES EN CONCURS DE LA DIPUTACIÓ

SEMIFINALISTES EN CONCURS DE LA DIPUTACIÓ

 

600-DIPUTACIÓ

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat divendres 29 de maig, l’Escola l’Estació va ser guardonada amb el premi de semifinalista del segon concurs de dibuix “Això pinta bé” que forma part del programa pedagògic “Indika”, organitzat per la Diputació de Girona. El centre de Sant Feliu va aconseguir el guardó gràcies a un dibuix de l’alumna d’Infantil Andrea Peinado de 6 anys sobre el Taller de les herbes remeieres. Els premis es van lliurar al pati de la Casa de Cultura de la Diputació per part dels vicepresidents de la Diputació Xavier Soy i Miquel Calm, que també són els diputats de les àrees que gestionen els programes pedagògics.
Els premis van consistir en un diploma, que es va lliurar a l’autor del dibuix guanyador, una samarreta per als alumnes de la classe de l’autor guanyador i diners per al centre educatiu del premiat: 600 euros per als finalistes i 300 euros per als semifinalistes. Aquests diners s’hauran d’utilitzar per a fins educatius o per millorar l’eficiència energètica del centre.
Els programes pedagògics i divulgatius de la Diputació de Girona posen en relació els alumnes dels centres d’educació infantil i primària i els instituts d’estudis secundaris amb els centres de conservació, difusió i interpretació del patrimoni natural i cultural del territori, i incorporen valors per aconseguir la sensibilització i la responsabilització dels escolars amb el medi ambient i els béns culturals, la història i la memòria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.