Guardons 15è Concurs de fotografia ecològica

Guardons 15è Concurs de fotografia ecològica

 

8c42edabbb432b8d634ad0a8fb8f91ae_L

Més d’un centenar d’instantànies participants en cinc categories

Proclamats els guanyadors de la quinzena edició del Concurs de Fotografia Ecològica de Castell-Platja d’Aro, convocat per al Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR), que enguany proposava com a tema els paisatges relaxants, de calma o tranquil·litat. Els guardonats, per categories, han estat Martina Fernández Clara (de 5 a 8 anys), Ricard Garriga Cabrera (de 9 a 12 anys), Ruth-Elisabeth Flores Vela (de 13 a 16 anys), Josu González Merino (majors de 17 anys) i Jordi Ruiz Martí (retoc fotogràfic digital).

Les obres participants es van exposar del 9 al 30 d’abril a la biblioteca, període establert per a la votació popular de les millors instantànies entre els usuaris de l’equipament. Tot seguit, un jurat especialitzat va escollir les guardonades entre les imatges més valorades pel públic. Hi van participar 114 instantànies.

Durant les properes setmanes a la biblioteca, per al públic infantil hi ha previstes noves sessions de contes, tant de Biblionadons (fins a 3 anys), com de L’Hora del conte (a partir de 4 anys), i de la proposta Descoberta de la Música. També s’ha programat, de nou, diversos tallers creatius i de caràcter interactiu. Per al públic adult s’ofereixen, propostes formatives d’àmbit divers: rus (diversos nivells), scrapbook, manualitats o d’història de l’art. També està vigent la convocatòria del 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local (fins al 31 d’octubre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.