10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

 

600-PORT-WEB

LLUÍS HOMAR CAPTIVÀ AL PUBLIC GANXÓ
Segons Informa Radio sant Feliu L’actor Lluís Homar va aconseguir el passat 26 d’abril que el públic de Sant Feliu de Guíxols s’aixequés de la cadira per felicitar amb aplaudiments i ovacions la interpretació que va fer de la peça clàssica Terra Baixa, on Homar feia tots els papers del clàssic de Guimerà.
En una mateixa escenografia per adaptar la Terra Alta i la Terra Baixa, un acurat tractament de la llum i la música de Sílvia Pérez Cruz; foren els ingredients adequats per adaptar aquest clàssic de la literatura catalana. La seva programació va esdevenir un notable èxit pel Guíxols Escena. Un cop acabada la funció, a través de la Trobada amb l’artista, els assistents varen poder aprofundir amb el mateix Lluís Homar aspectes dels personatges, de la interpretació i de la posada en escena.
La propera funció del Guíxols Escena, serà el 17 de maig amb la Plaza del diamante amb Lolita Flores.

500 HOMAR

 

PROJECCIONS DE ”MURIERON POR ENCIMA DE SUS POSIBILIDADES”
El passat cap de setmana a la sala Abat Panyellas del Monestir, es varen fer diverses projeccions de la pel·lícula “Murieron por encima de sus posibilidades” d’Isaki Lacuesta que va fer acte de presència per tal d’agrair als extres locals que varen intervenir en el rodatge, part del qual es va portar a terme a Sant Feliu.  Així mateix el director de la pel.lícula, una representació dels actors i de l’equip del rodatge varen agrair la col·laboració de l’Ajuntament. També varen transportar el Citroën que surt a la pel.lícula i es varen fer fotografies amb diversos grups de col.laboradors, com és el cas de la fotografia que adjuntem, en què hi apareixen membres del Moto Grup Pirates.

500 MURIERON

 

INAUGURACIÓ DE L’EXPO DE JORDI GUILLEM A LA CASA IRLA
El proper diumenge, 3 de maig, inauguració de l’exposició “Històries pintades” de Jordi Guillem, llicenciat en periodisme i aficionat al dibuix des de sempre, ha fet treballs de ninotaire i il·lustrador en llibres, revistes i diaris de manera paral·lela a les seves diverses etapes professionals. Això es reflecteix en les seves pintures, on el dibuix n’és part essencial. La seva introducció en el món de la pintura és molt recent i la seva formació, autodidacta. Amb tot, intenta seguir el llegat dels mestres figuratius, tant contemporanis com del passat, informant-se sobre les seves tècniques i documentant-se sobre els diferents processos creatius. La tela i els panells de fusta són els suports amb què treballa habitualment les seves composicions a l’oli. La figura humana és present a la major part dels seus quadres, però també els animals i la natura. Cadascuna de les seves obres intenta captar una història, un momento, de vegades una reflexió o una petita broma visual.

500 IRLA

 

RESUM DE L’INFORME DEL SÍNDIC
El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols ha enviat als mitjans un resum de la Memòria d’Actuacions portades a terme per la Sindicatura durant l’any 2014, que presentarà en el Ple Ordinari del dia 30 d’abril. El document complet es podrà consultar en breu a la web. Us adjuntem un resum en el següent arxiu: MEMÒRIA 2014 – RESUM (1)

500 SINDIC

 

ACTE  27S DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA
El passat dilluns, 27 d’abril, en el marc de la campanya de l’ANC  27º09’2015” on tot comença, es va dur a terme la concentració a 5 mesos de les eleccions autonòmiques.
L’acte convocat a la plaça del Mercat es repetirà cada 27 de cada mes “amb la finalitat de compartir i fer arribar a tothom la il·lusió per crear la República Catalana”. Va consistir en la lectura d’un manifest unitari a tot el país i ha estat amenitzat pel grup Percussió Ganxona.

500 GXISFG

 

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL DEL PLA DE BARRIS
El Pla de Barris informa que el proper dimarts, 5 de maig, tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris a l’edifici dels Safareigs del Puig a les 20:30 h. amb el següent ordre del dia:
1 Benvinguda i presentacions
2 Conveni amb l’ Associació de veïns del Puig i l’Associació Ardenya per a la gestió i la utilització de l’edifici els Safaretjos
3 Oberta convocatòria subvenció “Treball als barris 2015”
4 Qüestions de les associacions de veïns/es
Precs i preguntes
Cloenda

500 SAFAREIGS

 

CONCERTS A LA GOLETA
● Dissabte 2 de maig – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert Punk Joderkebien (Terrassa) + Extrípala (Girona).
● Dilluns 4 de maig – 22:00h – Entrada Gratuïta – Concert presentació del K7 de drone/noise del britànic Tim Holehouse i el gironí Neur(o)n.

500 GOLETA

 

GUÍXOSL PER LA INDEPENDÈNCIA A L’ACTE 24A AL SANT JORDI
Divendres 24 d’abril el Palau Sant Jordi de Barcelona es va omplir en un gran acte per encarar la recta final cap a la independència.
“Tornen les urnes, tornem al carrer”, va comptar amb més de 800 alcaldables i representants del món municipal que van desplegar una immensa lona amb el lema 24M Fem la independència des dels ajuntaments; mentre a les grades, amb una bona representació de membres de Guíxols per la independència ANC, es feia un gran mosaic de la senyera.

500 GXIBCN

 

TRES PROPERS CONCERTS ORGANITZATS PER ATZAVARA
Divendres 1 maig, 20:30 h. concert amb Dofhiorton (Suècia, indie/pop) a l’Ancora, Plaça del Mercat 13. Gratuït.
– Divendres 8 maig, 20:30 h. concert amb Into the Moon (UK, folk psicodèlic) a l’Ancora, Plaça del Mercat 13. Gratuït.
– Dimarts 12 de maig, 21:30 h. concert amb Total Chaos (USA, punk) & Rata Kask (St. Feliu, punk) al TZVR Club, carretera de Palamós 266. Donatiu: 8 euros.

500 dof

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 2 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Fútbol La Pansa- Bon matí

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Aleví A- Quart
16,00h Juvenil B- Cassà
18,00h Vilartagues- Palafolls  

Pavelló Municipal La Corxera
Club Bàsquet Sant Feliu
10,30h Cadet Masculí B- Tossa
12,00h Cadet Masculí A- St. Narcís B
16,00h Senior Femení – Sant Julià
17,30h Senior Masculí- Cellera
19,00h Junior Masculí – Sant Joanenc 

Diumenge, 3 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols- Cassà

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí A – EF Ripollés
11,00h Aleví B- Quart
12,30h Infantil A- Tordera

500 BASQUET

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.