6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-PLATJARDÍ-WEB

ÒSCAR ÀLVAREZ (PPC), DE SANT FELIU A LLAGOSTERA
Segons Informa Radio Sant Feliu L’actual portaveu del Partit Popular de Catalunya (PPC) a l’Ajuntament de Sant Feliu es presentarà com alcaldable d’aquesta formació a l’Ajuntament de Llagostera en les properes Eleccions Municipals del 24 de maig. Òscar Àlvarez, molt ben considerat per la resta de grups municipals pel seu tarannà en els darrers dos anys representant al PPC, va substituir a l’anterior cap de llista, Maria Ángeles Sánchez, que va deixar d’assistir als plens i al cap d’un any fou substituïda per Àlvarez que, en el passat Ple Extraordinari, no va fer acte de presència, suposadament per incompatibilitat horària, i se l’espera en el darrer de la legislatura. El PPC ha decidit que el cap de llista en el els propers comicis sigui Abraham Alberto Rodríguez Requena.

500 OSCAR

 

NETEJA DEL FONS MARÍ DE SANT FELIU
Dive Different, club de busseig i Protecció Civil,  anuncien que s’ha programat per proper dissabte, 2 de maig l’activitat de neteja del fons marí de Sant Feliu de Guíxols.
A les 9 del matí es realitzaran les inscripcions al Racó de Garbí.
Des de les 10 i fins les 12 del migdia, neteja en immersió amb amb snorkel, amb kaiak, caminant per les roques fent el Coastering fins Les Planetes.
A ¾ d’1 del migdia es farà l’acte d’entrega de trofeus als participants.
Per informació i reserves: info@divedifferent.com

500 NETEJA

 

MERCAT ECOLÒGIC I ARTESANAL, FLORS I VISITES AL PUIG
Aquest dissabte 2 de maig des de les 9 del matí fins les 2 de la tarda, podeu visitar el mercat ecològic i artesanal a la Plaça del Puig. A més del mercat, i durant tot el cap de setmana, podreu visitar l’edifici dels Safareigs del Puig, el pati de la Casa Albertí i les escales del carrer Penitència, que es transformaran en punts decorats amb flors, formant part de l’ambientació floral del “Guíxols Flors”. També durant el matí es pot visitar el Refugi del Puig. Així mateix, pels més menuts, es farà el taller infantil d’elaboració de flors de paper, a les 12h als Safareigs.

500 PUIG

 

2 NOTÍCIES DE L’INSTITUT  SANT ELM
En relació a la preinscripció 2015-2016, la dirección del centre informa que  tothom que ho desitgi està convidat a la xerrada informativa sobre el Batxillerat  que es portarà a terme el dimarts, 5 de maig, a les 19:00 h.
D’altra banda, i en referència al 50è aniversari Institut Sant Elm, l’exposició commemorativa que es pot visitar al pati de l’Ajuntament, restarà oberta fins al dia 16 de maig i, des del passat dissabte, 25 d’abril, s’ha ampliat l’horari de tarda, de dilluns a divendres des de les 17:00 h. fins les 19:00 h. i els dissabtes al matí d’11:00 h. a 13:00 h.

500 WIRSING

 

EXPOSICIÓ D’ANNA MANJÓN AL CASAL DE TUEDA
Des d’aquest dilluns, 27 d’abril i fins el diumenge, 10 de maig al Casal de Tueda-APITE, la fotògrafa ganxona Anna Manjón exposa més de 30 fotografies de la seva nova col·lecció de marines i natura realitzades amb la seva càmera Cànon PowershotG1X MARK II.
Quan a la temàtica marinera les fotos reprodueixen espais capturats al camí de ronda de S’Agaró, Calella, la Cala de l’Ametller, Sant Pol, etc. En el de natura podrem contemplar indrets pertanyents al Montseny, Les Planes i el Pasteral entre altres.

500 MANJÓN

 

SUBVENCIONS PER A LA VENDA ON-LINE
Amb l’objectiu de fomentar el comerç català, el Consell General del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha aprovat els programes per a la concessió de subvencions fins a 3.000€ (IVA exclòs) en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda catalana. Aquesta subvenció esta destinada a establiments de venda presencial que volen crear un comerç electrònic a Internet per vendre els seus productes o serveis.
El termini per presentar les sol·licituds es va iniciar el  dia 21 d’abril i finalitzarà el dia 12 de maig de 2015. Informació sobre el Programa i els tràmits en aquest enllaç.
La informació general la trobareu en aquest enllaç.
Si voleu presentar-vos a aquesta subvenció podeu posar-vos en contacte amb una de les empreses del Clúster Tecnològic de Sant Feliu de Guíxols l’equip comercial d’ Internet Girona trucant al 872 21 90 45 o per correu a: suport@internetgirona.com. Podem preparar la sol·licitud i facilitar tot el procés i tramitació de documentació necessària pel projecte tècnic.

500 BOTIGA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.