Lliurament 14ns Premis de Batxillerat

Lliurament 14ns Premis de Batxillerat

 

5d18fcc90da16863a31da1ea13668cb8_L

Reconeixement als alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro

Coincidint amb diada de sant Jordi es van lliurar els 14ns Premis de Batxillerat impulsats pels ajuntaments de Castell–Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, que guardonen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro que assoleixen aquest nivell d’estudis. Una iniciativa que enguany ha reconegut a 14 noies i nois del municipi i a 11 de Santa Cristina d’Aro, que van finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat el curs passat (300 euros per a cadascun).

També es va lliurar el guardó al millor Treball de Recerca de la promoció (premi extraordinari de 210 euros), i un reconeixement al millor expedient acadèmic de 2n de Batxillerat (600 euros). Els guardons, pioners en el seu àmbit, pretenen incentivar els alumnes a ser curosos en els seus estudis, i animar-los a continuar la seva formació en nivells complementaris o superiors al batxillerat. La iniciativa està consensuada pels dos consistoris, el claustre de professors del centre educatiu i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

Aquest mes d’abril, també a l’Institut Ridaura, s’ha dut a terme la tercera edició del Concurs Pensem Fort!, a l’estil del programa televisiu El Gran Dictat (definir paraules, ordenar correctament frases o lletrejar mots diversos) que inclou, però també proves de matemàtiques. Una proposta inclosa en el Pla per a l’Excel·lència Educativa de la Vall d’Aro amb la participació per equips d’alumnes de 3r i 6è de Primària de les escoles Els Estanys, Fanals d’Aro i Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro i Pedralta de Santa Cristina d’Aro.


Lliurament dels 14ns Premis de Batxillerat curs 2013-2014

Reconeixen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro

També premis extraordinaris al millor treball de recerca i millor expedient acadèmic

Guardons pioners i consensuats per tota la comunitat educativa (ajuntaments, professorat i AMPA)

Informació: regidoria d’ensenyament · cultura@platjadaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.