9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

 

600-AJUNTAMENT

PREMIS LITERARIS DE CREU ROJA
Segons Informa Radio Sant Feliu N
ovament destacat i emotiu acte de lliurament dels premis del Concurs Literari de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro en el qual s’hi varen presentar 33 treballs. En la categoria literaris les premiades foren:
1er. “Cabories” de Montserrat Moré Comas.
2on.”L’àvia que estimava igual a tots els seus néts” de Margarita Cervera i Bosch.
3er. “El cel a la terra” de Fina Pujolràs Gispert.
I en la categoria emocional:
1er. “Vivències del primer bombardeig de SFG 1936 (estiu) de Carme Canals Cateura”.
2on. “L’estrella”d’Antonio Comes Giné.
3er. “El retorn” d’Àngela Bussot Domènech.

500 LITERARI

 

AQUEST DIVENDRES, EL PLE DELS PRESSUPOSTOS
Aquest divendres, 24 d’abril se celebrarà al salo de sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu el ple municipal extraordinari en el qual es procedirà a l’aprovació del pressupostos municipals d’aquest 2015 que es troben prorrogats des de principis d’any, un pas imprescindible per atendre les inversions previstes per a aquest exercici.

500 ple

 

CONVOCATÒRIA PLAÇA D’AGENT CÍVIC
El Pla de Barris informa que obre una convocatòria per la provisió d’una plaça d’agent cívic de juliol a desembre. Són requisits indispensables estar inscrits al Serveis d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació, no cobrar prestació d’atur, ser resident a la zona del Pla de Barris i tenir entre 16 i 29 anys. Les persones interessades es poden adreçar, de 9 a15h, a l’Oficina de Pla de Barris. C. Penitència 10.

500 pladebarris

 

SANT FELIU PRESENT A LA B-TRAVEL DE BCN
El passat cap de setmana, i per tercer any consecutiu, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu va assistir a Fira de Barcelona, espai on s’hi va celebrar la B-Travel (relleu de l’antic Saló Internacional de Turisme de Catalunya), esdeveniment de promoció turística i gastronòmica on hi varen participar els establiments: Cau del Pescador, La Locanda di nonna Fló, La Cava, Ca l’Isern, Can Noguera, el Ginjoler i cervesa La Brava. Els tastets que s’oferien s’adquirien mitjançant tiquets dels quals l’estand ganxó en va recollir 1.700 i es fa un balanç molt positiu de l’assistència de persones a la fira i de visites a l’estand interessant-se per l’oferta de Sant Feliu que una tècnica de turisme de l’àrea va atendre.

500 stand

 


ES BUSCA PREMIAT/DA ASSISTENT AL TEATRE AMATEUR

Amb l’obra Autokràtie del passat diumenge es va cloure el cicle de teatre amateur de la temporada i, com és habitual es varen fer dos sorteigs d’un sopar per a dues persones. A la sala es va lliurar el del número 1.027 però l’altre no va aparèixer i l’organització vol localitzar a la persona posseïdora de l’altre número que és el 912. La persona que el tingui cal que es posi en contacte amb l’organització per tal de celebrar el 10è aniversari del concurs amb un sopar per a dues persones en la vetllada del lliurament de premis el dia 16 de maig.
CONCERTS AL BAR LA GOLETA
Aquest dissabte 25 d’abril, a les 23:00 hores al Bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, concerts de  Falsa Expresión De Hipocresia (Ska & Reggae / Barcelona) + Rotten Apple (Rocki’n’Covers / La Bisbal d’Empordà). Entrada gratuïta.

500 FEDH

 

NOVA SORTIDA DE “PASSEGEM PEL BARRI”
Aquest divendres, 24 d’abril, nova sortida organitzada per Pla de Barris “Passegem pel Barri” sota el títol “Una mica de la jardineria i la platja de Sant Feliu de Guíxols”.
La trobada es portarà a terme a les 10 del matí i la sortida, que serà guiada per en Pere Bofill tècnic de l’ Ajuntament serà d’uns 2,5km, sense pujades i en la qual es parlarà sobre la vegetació, els tipus d’arbres i com es treballa aquest àmbit des de l’Ajuntament.
La visita és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a L’oficina de Pla de Barris trucant al 972327019 o enviant correu a pladebarris@guixols.cat

500 JARDINS

 

CONCERTS ORGANITZATS PER L’ATZAVARA
– Dissabte 25 abril, 21:30 h. TZVR Club (ctra Palamós 266), concert amb COPA LOTUS (Vilanova i la Geltrú, folk/pop) & The JOHN LANGAN BAND (Anglaterra, folk). Donatiu per a les bandes: 6 euros (inclou consumició).
– Diumeneg 26 abril, 15:30 h., L’Ancora (Plaça del Mercat 13), concert amb GREG REKUS (Winnipeg, Canadà, punk acústic) & MIKE NOEGRAF (Lyon, França, folk). Gratuït Properament.

500 TZVR

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 25 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00h Aleví- Llagostera

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí B- Roses
10,00 Prebenjamí C –  Calonge
11,00h Aleví D- FE Palamós
12,30h Cadet A- Figueres
16,00h Juvenil A- FE Palamós 

Pavelló Municipal La Corxeera
Club Bàsquet Sant Feliu
  9,00h Mini Masculí A- Porqueres
9,00h Mini Femení- C.de Terri
10,30h Preinfantil Femení- Ceset
12,00h Infantil Femení – Vall d’en Bas

Diumenge, 26 d’abril
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h Aleví C- Calonge
11,00h Benjamí E- Palafrugell
12,30h Infantil B-Vilablareix
16,00h Femení- Fogars

Pavelló Municipal La Corxera
Club Bàsquet Sant Feliu
  9,00h Cadet Masculí B – Farners
10,30h Cadet Masculí A – ADEPAF
12,00h Junior Masculí- Palafrugell

ESPORTS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.