Campanya de seguretat passiva en els vehicles

Campanya de seguretat passiva en els vehicles

 

5ab5f3ef52124607dce4f7d58cc51736_L

Accions de controls i informació de la Policia Local

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro està duent a terme aquest mes d’abril una campanya centrada en la vigilància i la promoció de la utilització de diversos dispositius de seguretat passiva en els vehicles: cinturó de seguretat, casc, i sistemes de retenció infantil. Aquesta és la quarta acció que aquest any desenvolupa de manera coordinada amb el Servei Català de Trànsit, emmarcada en les accions previstes en el Pla de Seguretat Viària 2015.

Més enllà dels diversos dispositius de control directe sobre els vehicles, s’ha editat un material informatiu (pdf) que es distribueix entre els conductors, i que també a les famílies dels escolars del municipi –llar d’infants, centres d’infantil i primària i l’institut de secundària-.

La campanya actual se centra en cinc grans àmbits. El primer, relaciona embaràs i conducció; el segon, sobre l’ús del cinturó en el transport escolar; en el tercer, es fa incidència en relació als sistemes de retenció infantil; el quart, recorda diversos temes sobre la circulació amb moto; i darrerament, el cinquè apartat recorda l’obligació de circular amb cinturó de seguretat, una de les mesures més efectives per a la millora de la seguretat viària.


Policia Local · Campanya Seguretat Passiva Vehicles

Promoció de l’ús de casc, cinturó seguretat i sistemes de retenció infantil

Edició d’un fulletó informatiu entre les famílies dels escolars del municipi

Acció coordinada amb el SCT en el marc del Pla de Seguretat Viària 2015

Informació: Policia Local · secretariapolicia@platjadaro.com · T 972 825 777 · Consells (pdf)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.