“El servei d’aigua s’ha de municipalitzar”

“El servei d’aigua s’ha de municipalitzar”
Santa Cristina d' Ar
Segons Informa El Punt Avui  ,Com valora la feina feta durant el mandat?
Hem fet el que s’ha pogut.
Es podia haver fet més? Segurament, però l’oposició ha fet rectificar moltes decisions a darrera hora i els pactes amb ERC per aprovar pressupostos més curts ens han perjudicat i han deixat projectes inacabats. Malgrat això, hi ha molta gent al poble que ens agraeix haver estat els socis sensats del govern i haver aguantat els quatre anys.
Què en pensa, de la inestabilitat dins del grup de CiU?
L’últim episodi ha estat l’abstenció de Jordi Oriol a l’hora de votar les inversions, que tampoc s’haurien aprovat perquè estàvem en clara minoria. Però em dol perquè en la reunió del govern no havia expressat cap objecció i veia bé deixar fora la nau per als Minyons. I al ple va dir que s’hauria d’haver fet més.
Tornaria a pactar amb Llensa si és l’alcaldable més votat?
La pregunta hauria de ser si Llensa ens oferiria tornar a pactar amb CiU.
Però no em respon. No li ho pregunto a Llensa; li ho pregunto a vostè.
Crec que no tindrem oportunitat de repetir l’acord perquè, a més de lleials, hem estat molt exigents i crec que Llensa voldrà entendre’s amb ERC, que és el seu pacte natural.
Què destacaria de la seva aportació al govern?
En l’àmbit del turisme, cerquem més presència en les accions promocionals del Patronat i el Consell Comarcal. Estem per primer cop a la fira B-Travel de Barcelona, hem iniciat una zona d’aparcament d’autocaravanes i tenim un projecte per arranjar part del camí de ronda al litoral, amb una passera entre les cales de Canyerets i la del Senyor Ramon.
I del programa, me’n fa un resum?
Hem de municipalitzar la prestació del servei d’aigua, per abaratir el rebut; repartir millor els serveis entre tots els veïns; engegar un servei de Whatsapp perquè es pugui alertar la Policia Local de manera ràpida; més control i un empadronament mínim d’entre 5 i 10 anys per rebre ajudes socials; i treure a concessió l’Espai Ridaura, per a congressos i una programació cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.