9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-BARQUES

PRESENTACIÓ DE JORDI LLOVERAS
Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres, 17 d’abril a les 19:30 hores a la Casa Irla (C/Algavira 65), es farà la presentació de la nova candidatura d’esquerres que es presentarà a les properes eleccions municipals a Sant Feliu de Guíxols. La candidatura, que compta amb el suport de la plataforma ciutadana Guíxols des del Carrer, la coalició política ICV-EUiA i l’assemblea local del Procés Constituent, es presentarà sota el nom de “Guíxols des del Carrer – Entesa de Progrés Municipal” i el cap de llista serà Jordi Lloveras, elegit en el procés de primàries que es va fer dies enrere. L’acte comptarà amb la participació de Marc Vidal, diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

500 LLOVERAS

 

DARRERA OBRA DEL CONCURS DE TEATRE AMATEUR
El proper diumenge 19 d’abril a les 6 de la tarda al teatre-auditori de Sant Feliu de Guíxols, la companyia Deixalles81, de Sant Feliu de Codines, representarà, la darrera obra participant en el X Concurs de Teatre Amateur, “Autokràtie”, dirigida per Josep Canet.
Una setmana de projectes, un tema, Autocràcia. Els alumnes no hi tenen interès, el Mestre necessita motivació. Pot tornar a passar? Alemanya pot tornar a caure en un règim autocràtic? Provem-ho, escollim un líder, seguim-lo, formem part d’un grup, no importa la persona, el grup ens fa sentir més grans…apartem els qui volen ser diferents… i torna aparèixer, altra vegada, el feixisme. La Tercera Onada s’ho emporta tot per davant…
Els organitzadors del concurs, l’Agrupació Teatral Benet Escriba, han convidat a assistir  a aquesta vetllada tots els nois i noies dels instituts de Sant Feliu.

500 AUTOKTATIE

 

GUÍXOLS DES DEL CARRER COMMEMORA EL 14 D’ABRIL
Guíxols des del carrer no va faltar a la cita que congrega les persones de idees republicanes cada any en torn el 14 d’abril. “Una data que sembla llunyana però que es encara un símbol pels qui aspiren a canvis que ens portin a una vida pública més democràtica, més neta i més entroncada amb el poble”. Jordi Lloveras, cap de llista de la candidatura va aprofitar també la remembrança de l’escriptor uruguaià Eduardo Galdeano, mort dilluns,  molt compromès amb les idees d’esquerres. Algunes de les seves frases foren considerades adients per diagnosticar  els mals que ens envolten “El miedo nos gobierna. Esa es una de las herramientas de las que se valen los poderosos, la otra es la ignorancia” i també la que va citar Jordi Lloveras, la clau que te el poble a les mans. Molts homes petits, en llocs petits, fent coses petites…poden canviar el món”.

500 GDC

 

DE MOMENT 8 LLISTES A SFG PER A LES MUNICIPALS
Dilluns, 20 d’abril, es farà el tancament definitiu d’inscripció de grups i coalicions que concorreran a les eleccions municipals del 24 de maig a tot l’Estat i de les quals de moment, a Sant Feliu, ja han confirmat la seva participació vuit formacions: Convergència i Unió, Tots per Sant Feliu, Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Popular de Catalunya, Moviment d’Esquerres, Guíxols des del carrer i Candidatura d’Unitat Popular.
Com ve essent habitual des de fa uns anys, el debat de candidats organitzat conjuntament pel diari El Punt Avui i Ràdio Sant Feliu, se celebrarà al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer el dia 20 de maig.

500 DEBAT

 

PRESENTAT EL LLIBRE SOBRE JOSEP TARRADELLAS A LA CASA IRLA
Dissabte va tenir lloc a la Casa Irla la presentació del llibre “Josep Tarradellas: l’exili 1” a càrrec de l’editor Ton Barnils, d’Edicions Dau i, Montserrat Català, de l’Arxiu Tarradellas. L’acte va ser conduït i moderat per Martí Viñals, amb un col·loqui final amb els assistents intens i interessant.
Aquest primer volum de la col·lecció sobre Josep Tarradellas, comprèn els anys 1939 al 1954 i gira al voltant del ganxó Josep Irla, qui fou president de la Generalitat a l’exili. Tarradellas, una figura polèmica i desconeguda, i Irla, un personatge oblidat de la història contemporània catalana.
Dissabte es presentarà “Gent de l’Empordà” de Joan Armangué, un recull de vint-i-set relats i reflexions en primera persona entorn a homes i dones empordaneses.
Així mateix, la Fundació Josep Irla de Sant Feliu de Guíxols informa que empresaris i emprenedors interessats/des en regentar i explotar la Taverna de la Casa Irla, Cas Romagué, com a negoci, ens podeu demanar informació trucant al telèfon 972.11.74.39 o bé escriure un correu electrònic a casa@irla.cat.

presentacio Tarradellas

 

HAVANERES I CANÇÓ DE TAVERNA
La Revista del Baix Empordà continua  obrint els arxius de les seves publicacions temàtiques i en aquesta ocasió un enviem l’enllaç per si voleu “fullejar” el número 41 editat el mes de setembre de 2013 dedicat a les “Havaneres i cançó de taverna” on Palafrugell, Palamós i Sant Feliu  reben un ampli tractament informatiu que us pot interessar. Cliqueu a la següent adreça per accedir-hi  i torneu a clicar damunt de la reproducció de la portada de la revista:
https://drive.google.com/file/d/0B-NxS4LEgdRFQnhGazhLR053dEE/view

500 TAVERNA

 

CONCERTS A LA GOLETA
● Divendres 17 d’Abril  – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert en acústic de BASS M TIME (Rock, Funk & Soul / Calella). https://www.facebook.com/events/1631586230394485/
● Dissabte 18 d’Abril  – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert THE DOUBLE SHAME (Rock / Girona) + THE BREWERS (Grunge / Martorelles) https://www.facebook.com/events/680167922092898/

500 goleta

 

INFORMACIÓ PENDENT SOBRE L’ESCOLA DE FUTBOL AL MIC
Restaven pendents de publicar tres notícies sobre l’actuació dels components de l’Escola de Futbol Sant Feliu en el MIC que els responsables de l’entitat varen enviar als mitjans i per alguna incidència tècnica no ens va arribar. En el següent arxiu la recuperem per si us pot interessar:  ESCOLA3

500 ECOLA FUTBOL

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 18 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Fútbol empreses La Pansa- Veterans Palafrugell 

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí A – Pals
11,00h Aleví A- FE Palamós
12,30h Cadet B- FE Palamós
18,00h Vilartagues- Vidrerenca

Pavelló Municipal La Corchera
Club Bàsquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Masculí – Escolapies
17,30h Senior Masculí- Porqueres 

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00h C.Guíxols FS- La Bisbal.

Diumenge 18 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h ADGuíxols-Tordera

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí A- Hostalric
10,00h Benjamí D- Calonge
11,00h Aleví B- Unio
12,30h Infantil A- Bons Aires

Dissabte 18 i Diumenge 19
Arribada Trailwalker
De dissabte 18,00 a diumenge 18,00 h.

500 FUTBOL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.