Més d’un miler de persones, a la Trailwalker que comença demà a Olot

Més d’un miler de persones, a la Trailwalker que comença demà a Olot

 

http://www.elpunt.cat

Segons Informa El Punt Avui Olot torna a ser demà el punt de sortida de la cursa solidària per equips Oxfam Trailwalker, la més famoses al món en la seva modalitat. Aquesta vegada hi participen un total de 375 equips de sis persones, que han aconseguit reunir més de 640.000 euros. Aquest any, més de la meitat dels equips provenen d’empreses. Un 20% són de les comarques gironines; quasi la meitat, de les barcelonines, i la resta es reparteixen entre diferents indrets de l’Estat espanyol i altres països del món. La cursa seguirà sumant donatius fins a la seva edició a Madrid, el 20 de juny, ja que després de la prova de Girona queda la cita de Madrid.

La sortida serà a les deu del matí des del recinte de l’antiga estació del carrilet, que és un dels extrems de la via verda de la Ruta del Carrilet entre Olot i Girona. Tenen com a fita recórrer 100 quilòmetres –els que hi ha fins a Sant Feliu de Guíxols a través d’aquesta via verda i de la del Carrillet entre Girona i Sant Feliu– en menys de 32 hores, sempre amb l’objectiu principal de les aportacions que han fet i de cridar a la consciènciació per a la lluita contra la pobresa i el dret a l’aigua. El rècord per completar els 100 quilòmetres és de 9 hores 46 minuts, tot i que la majoria d’equips els completen en 20 o 22 hores. L’any passat el 95% dels participants van travessar la línia de meta.

Després de diversos mesos entrenant-se i recaptant donatius per als més de 400 projectes que Oxfam Intermón té a tot el món, els participants hauran d’afrontar ara la part esportiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.