Promoció turística a la fira B-Travel Barcelona

Promoció turística a la fira B-Travel Barcelona

 

b80d7ddd03df5e7a7fdd0f4f2f3b7d0f_L

Presentació de la nova campanya gastronòmica de primavera

Continua el programa anual de promoció de Castell-Platja d’Aro mitjançant fires especialitzades de turisme o de caire general amb component turístic amb la participació, del 17 al 19 d’abril a la nova mostra B-Travel Barcelona, que substitueix després de 23 anys al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC); i que es basa en la presentació propostes especialitzades en experiències d’àmbit diverses: turisme familiar, cultural o d’aventures, entre d’altres; amb la voluntat d’incrementar els 27.000 visitants de la darrera edició el SITC.

Hi participen 200 expositors que representen a un miler d’empreses i institucions de 50 països i regions del món. La presència del municipi a les fires de proximitat complementa el treball efectuat al llarg de l’any a altres mostres de caràcter internacional a Brussel·les, Berlín, Moscou o Londres. Arran del canvi de model de la fira, s’hi presenta la nova campanya gastronòmica Els Fideus del Món a Platja d’Aro (del 23 de maig al 21 de juny de 2015), a un dels cinc espais temàtics de la fira, B-Delicious dedicat a l’enologia i la gastronomia, amb una oferta de tastets.

Aquesta nova iniciativa, nascuda amb el suport de l’Associació d’Empresaris oferirà menús complerts als restaurants del municipi, que també incorporaran, tot l’any plats de fideus a les seves cartes. Un conjunt d’accions amb al voluntat de mostrar les múltiples possibilitats que ofereix aquest producte a la cuina, i que justament a Platja d’Aro, per la seva dimensió turística i cosmopolita, pot ser tastat pels comensals de moltes maneres gràcies a la presència de restaurants de cuina catalana i mediterrània, però també internacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.