Pràctiques d’hoteleria del programa PFI-PTT

Pràctiques d’hoteleria del programa PFI-PTT

 

c44d69b6cde4dd588e4af62933270091_L

Crida a les empreses locals que vulguin acollir alumnes

 

Els ajuntaments de Castell–Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro fan una crida a les empreses dels tres municipis que estiguin interessades a acollir, mitjançant el sistema de pràctiques no retribuïdes amb tutoria, a algun dels 15 alumnes del perfil professional d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració i bar del Programa de Formació i Inserció (PFI) – Pla de Transició al Treball (PTT) Guíxols-Vall d’Aro 2014-2015.

S’estableix una durada de 200 hores, entre el 14 de maig i el 30 de juny d’enguany, de dimarts a divendres, amb un màxim de 7 hores diàries, regulades en un conveni entre l’empresa i el Departament d’Ensenyament, que n’assumeix l’assegurança perquè no impliqui cap cost addicional a l’empresa. A més a més, els alumnes, joves de 16 a 21 anys, arriben a les empreses un cop han finalitzat el mòdul de formació en cuina i sala desenvolupat per professionals experts a les instal·lacions del S’Agaró Hotel.

Els PFI-PTT tenen com a principals objectius incrementar les oportunitats d’incorporació al món laboral i la continuïtat formativa de l’alumnat, especialment vers la Formació Professional de Grau Mitjà. El de Guíxols-Vall d’Aro també acull una quinzena d’alumnes més en el perfil professional de vendes, oficina i atenció al públic. En els dos àmbits la formació té una durada global de 1.000 hores, i simultàniament s’ofereix assessorament i un pla d’orientació professional i recursos per a la inserció laboral i educativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.