5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

 

600-BALELLAS

XERRADA SOBRE ACOLLIMENT FAMILIAR
Segons Informa Radio Sant Feliu El dimecres 8 d’abril, en el Centre Cívic de Vilartagues, a les 19 hores, està prevista la Xerrada: “Acolliment Familiar, tu pots canviar la vida d’un infant”, a càrrec de la Fundació Infància i Família, del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.
Així mateix, del 8 al 30 d’abril, es podrà visitar l’Exposició relacionada, al passadís d’entrada, en tot l’horari d’obertura del centre cívic, de forma totalment gratuïta.
Cal remarcar, que tothom pot ser acollidor, tant parelles, com persones solteres.

500 ACLL

 

VISITA AL FUSTES I CANONS DEL  MUSEU AMB EL PLA DE BARRIS
El divendres, 10 d’abril a les 10 del matí Pla de Barris inicia el programa “Passegem des del barri” amb la visita a l’exposició Fustes i canons del Museu d’Història. Es tracta d’una visita guiada gratuïta i oberta a tothom. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a l’Oficina de Pla de Barris trucant al 972327019 o enviant correu a pladebarris@guixols.cat

500 CANONS

 

FESTA DELS ANYS 60 A SANT FELIU
El proper dissabte, 11 d’abril  diversos espais de Sant Feliu reviuran la música i l’esperit de la dècada prodigiosa amb la programació de la “Festa 60s Sant Feliu de Guíxols” amb les següents activitats:
Fira del disc a la Rambla Vidal de 10 a 22 h.
Jocs gegants al Passeig del Mar  d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h.
Hound Dogs en concert a les 18 h. a la Placeta Sant Joan.
The International en concert a les 19 h. a la Plaça del Mercat.
Bit Shadow en concert a les 20 h. a la Rambla Generalitat.
Abbey Road en concert a les 23 h. a la Plaça dels Drets humans.
Organitzen l’Ajuntament, Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 i l’Associació de Comerciants.

500 BIT

 

DUES ACTIVITATS D’AMICS DEL MUSEU DE SFG
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, ha organitzat per al proper diumenge dia 12 d’abril, una jornada de portes obertes en diferents tallers d’artistes de Sant Feliu.
Els Amics del Museu organitzen un itinerari de visites a partir de les 10,30 h. del matí.Per això es formaran petits grups a l’entrada del Monestir i sortiran en intervals de mitja hora. Oberta a tothom.
Pel divendres dia 17 d’abril, els Amics del Museu han organitzat una visita comentada, exclusiva per a socis, a l’exposició “Fustes i canons” guiada pel seu comissari, Antoni de Pàdua Homs. L’activitat començarà a les 10 h. i requereix inscripció prèvia, tot i que és gratuïta, per tal de poder organitzar els grups. Es pot trucar per telèfon (972821575), enviar un correu a amicsmuseu@gmail.com, o bé presencialment a l’Oficina de Turisme.

500-HOMS

 

CLASSES DE RITMES LLATINS AL CENTRE CÍVIC VILARTAGUES
Si voleu aprendre a ballar ritmes llatins ara és el moment atès que, al Centre Cívic Vilartagues comencen les classes de Salsa, Bachata, Modern Jazz i Zumba a càrrec dels professors i professores especialitzats:
-Salsa i Bachata amb David i Alba. Comencen el 9 d’abril. Dijous: de 19:00 a 21:00 h Dissabtes: de 19,00 a 21,00 h.
-Modern Jazz amb Ángela Pestillo, comencen el 13 d’abril. Dilluns: de 19:00 a 20:00 h.
-Zumba amb Sonsa Fuentes, comencem l’11 d’abril els dissabtes: de 18,00 a 19,00 h.
Primeres classes gratuïtes. Informació al Centre Cívic Vilartagues, Plaça Salvador, Espriu, 2-8. Telèfon: 685 169 457 . Organitza: Associació Ritme i Sabrosura. Col·labora l’Ajuntament de Sant Feliu.

500 Z

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.